odlepující se krk nebo jiná vada?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
ondrys.c

odlepující se krk nebo jiná vada?

Příspěvek od ondrys.c »

Zdravím všechny,

mám na Vás otázku. Jsem majitelem akustické kytaru CORT EARTH LBVS 70, kterou mám asi půl roku ( stále je v záruce )a dneska ráno když jsem si chtěl zahrát tak jsem zaregistroval divnej zvuk vycházející z místa kde je krk kytary ( v mém případě ) přilepen k tělu kytary. Ten zvuk zní jako kdyby krk kytary byl na jednom místě odlepen od těla a byl tam " vakl " takže pokaždé když chytnu kytaru a položím ruku na krk kytary a lehce stlačím ruku dolů, slyším tento nepříjemný zvuk. Místo kde je krk kytary přilepen k tělu jsem důkladně prohlédl a nenašel žádnou závadu, ale ten zvuk mě natolik štve, že mi to bere chuť hrát..Je to důvod k reklamaci? Popřípadě nemá s tím někdo zkušenost, jestli to nestačí jenom znovu přilepit ( pokud to jde ).

Jsem kytarista amatér tak se obracím na Vás zkušenější :)
MilanT

Re: odlepující se krk nebo jiná vada?

Příspěvek od MilanT »

Těžko soudit ze subjektivního popisu zvuku a tvého pocitu. Rozhodně nic nenechávej přelepovat a odnes ji na reklamaci. Může to být třeba nějaká maličkost a při prohnutí krku může ten zvuk vydávat cokoli (ořech, kobylkový plátek, kolíčky...). Odnes jí do krámu, nech si to posoudit a reklamuj.
Kdy jsi měnil struny? Nebo tam máš půl roku původní?
Tengli

Příspěvek od Tengli »

Reklamuj :!:
Milan byl rychlejší...
ondrys.c

Příspěvek od ondrys.c »

Hraju docela často, takže jsem struny měnil už 3x. Děkuju za rady, příští týden to zajdu reklamovat, vážně ten zvuk není normální a nemá tam co dělat. A hlavně se ten divnej zvuk objevil až po půl roce hraní..a to se o kytaru starám ( nikdy mi nespadla nebo tak..)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“