ESP LTD KH 602 VS. Jackson Ke5fr

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Mr.Freeman

ESP LTD KH 602 VS. Jackson Ke5fr

Příspěvek od Mr.Freeman »

Zdravim, mám dotaz.. , jak byjste porovnali tyto dvě skvělé kytary. Nějak se nemohu rozhodnout pro jednu z nich, ale jelikož nejsem žádný odborník a na kytaru už vůbec nemám rozhled co je nového a pod. Tak bych si chtěl pořídit jednu z nich, obě jsou teď na bazaru, tak bych rád, kdyby mě někdo řekl zásadní mínus nebo plus u dané kytary. Díky. (do stylu Hard and Heavy) - takže například mi tam moc nesedí ten krkoví snímač u KE5fr(u) , zvláště, když tam píšou v názvu slovo Jazz.) Nechci udělat nějakou hloupost a hned ji pak neprodávat :D ale nechat si ji na doživotí.) 8) Díky všem :o)

Zdroje: http://kytary.cz/esp-ltd-kh-602-bk/HN092879/
http://www.houdek.cz/kytary/elektricke- ... prodej.htm

Ještě jednou díky.
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: ESP LTD KH 602 VS. Jackson Ke5fr

Příspěvek od Bummer »

Jazz a JB (ať už to znamená Jazz-Blues nebo Jeff Beck, zdroje se neshodnou) jsou snímače původně pro Jeffa Becka, který má k tvrdému metalu docela daleko a přesto na JB nahrál David Mustaine nejlepší alba Megadeth.

Navíc stavíš univerzální pasivy proti metalovým aktivům. Vypadá to, že moc nevíš, co chceš.

Osobně bych z těch dvou bral Kelly, protože signature model kytary jsou vždycky peníze navíc a krom toho se mi Kelly líbí. Taky nemám moc rád EMG.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Vladtepes

Příspěvek od Vladtepes »

Tak ten krkový Jazz od SD je úúúúžasný jeden s najkrajších akých som počul, ja som ho mal verzii 2 singlov a kamoš ho ma ako tetno hambač na sóla naozaj super.
Ta LTD KH 601 je v pohode, ale za polovicu zoženieš M401 prípadne M1000 a urobíš lepšie.

Inak SD a EMG sú dosť inde treba vedieť čo chceš.
Schecter HELLRAISER V 1, Jackson JS327, LTD M 401 FR, Cort G 254
ORANGE Jim Root Terror, ORANGE Micro Terror, ORANGE PPC 112,
AKG WMS PRO 40 Set flexx, Ibanez TS 7 BOSS NS 2, Behringer TU 300
http://bandzone.cz/haluzotvoristika
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

LTD KH dle mého není ani v pohodě, natož pak skvělá. Když se člověk kouká po evropských eBay nabídkách, dá se levněji, než co stojí ta LTD, sehnat i originální ESP KH2 nebo M2. Nebo spousta jiných zajímavých superstratů. Nové signature LTD jsou cenově hodně nadsazeny proti tomu, co je to zač.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jackson je frajersky, pekny tvar co moc lidi nema. Tak samo znacka, moc lidi na Jacksony jsem posledni dobou hrat nevidel. Ty pasivni snimace co jsou SD na ni jsou spickove a overene + daleko variabilnejsi nez EMG. Navic ta KH ma absolutne trapne emo lebky s hnatama. A je to jen hnusna cerna deska obycejneho tvaru. Kdo by to chtel... tfuj
:twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mr.Freeman

Jo díky za rady, takže se tak nějak všichni shodujete na Jacksona. To mě těší.
No právě proto se ptám.. , já měl v oku vychválené aktivky EMG. A tyhle SD moc neznám.. sám mám EMG pasivky a jsem spokojen.. , ty EMG říkají, že jsou ještě lepší na zkreslený kanál.. , ale na čistý je to na nic..
Ale díky, takže nakonec v tomto duelu vyhrála Jacksonka, tak se ji pokusim koupit a pak řeknu jak jsem spokojen.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mr.Freeman píše:Podpis:
Lagoba Mr.Hector Anhilator ...
To je nejaka parodie, nebo se ti seslo tolik preklepu najednou? :D

Dagobah Mr.Skywalker DeathStar Annihilator 8)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mr.Freeman

Opravdu, :D tolik překlepů najednou :P mam klávesnici po počítači ATARI , tak mam na to právo :3
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Chceš úplně novou a nebo z bazaru? Na bazaru se teď nedávno objevila ESP mirage II (která tam už byla někdy v květnu za 16 500Kč!).
Nebo je tam třeba http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=8 ... rder=datum

Taky nemám rád aktivy a ani náhodou bych nešel do LTD signature- předražené, většinou tupé a jen dobře vyhlížející nástroje. Naprostá ztráta peněz.
Mr.Freeman

Nakonec , jsem pokoupil tu Jackson KE5fr a asi jsem udělal nejlíp co jsem udělat mohl..
na bazaru byla zrovna za 11 000,- ,takže super kauf ,když nová stojí okolo 27 tisíc.
je stará 3-4 roky a aj s kufrem a příslušenstvím, seřízená. Má ostřejší zvuk a je hutnější. Trochu se tělo převracelo dopředu ve stoje, ale natáhl jsem kožený popruh a sedí parádně. Zámky drží naprosto úžasně, žádná známka rozladění. Akorát to bude chtít lepší amp =) zkrátka tahle koupě nebyl zajíc v pytli, ale zlatá cihlička v pytli. Zatím jsem nenašel žádnou chybu, jedině u sebe :D Tak díky hlavně vám, za rady. :wink:
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

To jsem rád, ať ti to hraje 8) .
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Taky jsem rád, že se ti líbí. Sám jsem po ní pokukoval, ale žluťásky nejsou. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Slayer

Příspěvek od Slayer »

Taky jsem se na ni díval už delší čas, hned od doby kdy byla poprvé na bazaru a cena začínala někde nad 20 tisíc. Mám na Jacksony slabost ale jedna poslední špatná zkušenost mě od ní odradila, takže jsem ji nakonec nejel ani vyzkoušet. Jednu dobu, asi tak rok nebo dva, možná tři zpět, před tím než byla na trh uvedena X serie, byla tato kytara v jednom americkém obchodě ve výprodeji za neuvěřitelných 699 usd.
Zde je odkaz http://www.themusiczoo.com/product/881/ ... lly-Black/
Chtěl jsem do toho tehdy jít ale nějak z toho nakonec sešlo a pak už ji neměli. Tak jestli neni náhodou koupena někdy tehdy. Divil bych se jestli by ji tady někdo kupoval novou za 30 papírů.
Nechci Ti kazit radost ale jestli náhodou nemáš jen dobrý pocit z toho žes koupit drahý nástroj za nízkou cenu protože jestli by ji majitel dovezl tehdy z USA tak by to i se clem mohlo vyjít tak na 15 tisíc asi. Když tehdy byl dolar za 16 nebo 17 Kč. což by zase tak super kauf nebyl.
Tím ale nechci říct že to tak bylo, jen že cena je relativní věc. Rozhodně je to ale kvalitní nástroj a dnes už špatně sehnatelný. Tak ať Ti dobře hraje a nadšení vydrží. :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“