Laney TF300

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
rindir

Laney TF300

Příspěvek od rindir »

Cauky. Ted sem si ho privezl a chtel bych vedet, jestli se s ním má zacházet stejbě jakou s lampovým, i když má lampu jen v předzesilovači...
:: Epiphone SG G400 cherry----Laney TF300 120W----Trsátko Pick Boy z Benátek s opicí ::
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

nemas tam standy by tak jak s tim chces zachazet jak s lampacem? .malne zapnout vypnout. ale podle zkusenosti .. kdyz to nechas chvilu zahrat tak to hraje jak vino panacku
Dr.Phil

Příspěvek od Dr.Phil »

Ja mam Laney Tf200...neni to sice jako normalni lampa...ale oproti tranzistorům je to uplně něco jiného...takže si určitě nešáh vedle...a myslím, že s tim budeš velice spokojenej...protože na to vyloudíš kotel zvuků...
innerself

Re: Laney TF300

Příspěvek od innerself »

Přesně tohle kombo máme ve zkušebně a dneska jsem si na to musel zahrát. Teda zapojil jsem to na mojí triple bednu a zapomněl jsem, jak to dobře hraje. Zjistil jsem, že těch TFek je víc (nemyslim ty různý čísla, ale různý druhy) a právě ty s tim potákem kde je enhance, je to zabijárna. S tim jde nastavit takovej brutální zvuk, že to ani neni možný. Nechápu, že to za ty prachy hraje tak, jak nějakej o 20 tisíc dražší high gain. I když to pískalo tak boss ns-2 jako u všech ostatních pazvuků okolo a pískání vše zachránil :D Zkrátzka a prostě je to tahle verze:

http://du.t.free.fr/vente/laney1.JPG
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“