chtel bych se zeptat,jake by mi stacilo minimalni a levne kombo na hrani v klubech ci mensich salech.diky
Upraven název - Nero
jake kombo stačí na menší sály a kluby?
Pravidla fóra
pro příšte - zkus hledat je tu toho plno,ale když píšu tak:
to nejde říct jaký kombo stačí....každý kombo hraje jinak...navíc záleží na stylu, co hrajete, jak do toho bubeník mlatí atd.
jestli chceš kombo, tak napiš, kolik máš peněz a víc informací
to nejde říct jaký kombo stačí....každý kombo hraje jinak...navíc záleží na stylu, co hrajete, jak do toho bubeník mlatí atd.
jestli chceš kombo, tak napiš, kolik máš peněz a víc informací
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
přesně, napiš co hraješ, napiš v jakem hrae vaše kapela složení, taky jaky mas nastroj a tve financni moznosti
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Jens Ludwig
- Odborník
a když už sme u toho, tak já buu prudit pač taky záleží jak to natočíš, kam to postavíš, co bude kolem, kolik tam bude lidí, jak se budou chovat, a v neposlední řadě (ač je to úsměvné), co budou mít na sobě....
... njn - halt akustika je věda
... njn - halt akustika je věda
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
no já ti nebudu vnucovat žádný konkrétní, ale minimálně 50W tranďák/hybrid nebo 30W celolampa s 12" reprákem v pohodě ustojí akci v malým sále ... osobně když jsem měl ještě kombo (50W klávesový tranďákový torque), tak jsem si ho stavěl proti sobě nebo z boku, abych ho co nejlíp slyšel, a ven si to už bere zvukař mikrofonem nebo v horším případě linkou.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤