Předem vás chci poprosit o trpělivost se mnou a upozornit že moje vyjadřovací schopnosti a rozhled v MIDI zařízeních není tak velký. Sice jsem si něco našla, ale většinu nenašla. Třeba co všechno budu potřebovat na nahrávání. Mám notebook, ale externí zvukovou kartu nemám. Co myslíte, Musím jí nutně mít? Bude to dobrá kvalita i bez ní? Další věc která mě trápí- Nedávno jsem si koupila mikrofon a k tomu dostala software " Cakewalk SONAR X1 LE" a tak přemýšlím jestli si musím kupovat další software na nahrávání MIDI, když už doma nějaký mám. Mé požadavky na software jsou takové, abych mohla s MIDI keyboardem (M - Audio Oxygen 61) nahrávat , nějak se dostala k efektům a při nahrávání i normálně bez nahrávání se slyšela co hraju (snad mě chápete). Tak mě to zajímalo, až jsem našla pár videí na YouTube. Ovšem u nich se ten program jmenuje "SONAR X1" a ten můj "SONAR X1 LE". Proč je tam to LE, je to snad nějaká levnější nebo omezená verze, nebo je to jedno? Kdyby tenhle můj program nezvládl mé požadavky. Neznáte nějaký levný program který by to zvládl?
To bude asi vše. Doufám že nikoho můj dotaz nenaštval a nikdo si u něj neklepal na čelo