jsem laik ve výběru strun. Ráda bych koupila k Vánocům struny tátovi. Má kytaru Fender Stratocaster. Hraje na ní docela často. Vím akorát, že se dělí na měkké a tvrdé. Prosím o radu.
Moc děkuji
MilanT to napsal jasně. Ty ani, zdá se, nevíš, jakou konfiguraci strata má, jaké má snímače, jakou hudbu hraje, co od strun vyžaduje. Pravděpodobně mu chceš jen udělat radost. Já bych koupil struny Fender Nickelplated Steel Super Bullets 0.010 - 0.046 (standardní desítky se standardním nemoderním zvukem). Pár trsátek Dunlop 0.80. A hlavně hezky zabalit. Radost mít bude určitě, bude to od Tebe.adela167 píše:Dobrý den,
jsem laik ve výběru strun. Ráda bych koupila k Vánocům struny tátovi. Má kytaru Fender Stratocaster. Hraje na ní docela často. Vím akorát, že se dělí na měkké a tvrdé. Prosím o radu.
Moc děkuji
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Vzhledem k rozsáhlosti a názorové různosti témat "kapodastr" a "kytarová kosmetika" bych to neřadil k univerzálnímu příslušenství. I v tomhle panuje patriotismus.JohnnyN píše:nebo nějaké univerzální příslušenství: kapodastr, slide (bottleneck), kytarovou kosmetiku apod.
Nejhezčí je černý a bílým nápisem. Letos jsem jednoho týpka v tomhle tričku a s tamburínou v ruce potkal před koncertem Waterse v Praze.Hendrek píše:A co třeba tričko Fender?
Nemyslel jsem, ať přehrabe celej barák.JohnnyN píše: Sajmon má pravdu, ale pokud se nechceš tatínkovi hrabat ve věcech![]()
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.