Soundking EH 002
Pravidla fóra
-
margarita19
Soundking EH 002
Dobryde. Mam tento mikrofon a zjistila jsem že k tomu aby vubec fungoval potřebuji zesilovač. Da se vubec k tak levnemu mikrofonu sehnat levny zesilovač?
Re: Soundking EH 002
Hej Margarito!
Ke každému mikrofonu potřebuješ zesilovač. A také reproduktor. Není to tím druhem mikrofonu, platí to obecně (pokud nechceš použít druhou variantu, tedy PC).
Mimochodem, ten Soundking je ve své třídě za ty prachy velice slušný mikrofon.
Napiš ještě přesně, k jakému použití by to mělo být (domácí karaoke, zkušebna, nahrávání atd...).
Ke každému mikrofonu potřebuješ zesilovač. A také reproduktor. Není to tím druhem mikrofonu, platí to obecně (pokud nechceš použít druhou variantu, tedy PC).
Mimochodem, ten Soundking je ve své třídě za ty prachy velice slušný mikrofon.
Napiš ještě přesně, k jakému použití by to mělo být (domácí karaoke, zkušebna, nahrávání atd...).
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- whiteplayer3d
Co potřebuji abych ho zapojil?
Ahoj,
Co potřebuji dokoupit, abych mohl připojit tento mikrofon (s konektorem 6,3mm) připojit k notebooku s externí zvukovkou Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro ?
Přijde mi že redukce se snad nedá sehnat...
Co potřebuji dokoupit, abych mohl připojit tento mikrofon (s konektorem 6,3mm) připojit k notebooku s externí zvukovkou Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro ?
Přijde mi že redukce se snad nedá sehnat...
Close your eyes and open your mind...
Re: Co potřebuji abych ho zapojil?
Jistě se nebudeš zlobit, když ti to sloučím s vláknem toho zmiňovaného mikrofonu.
Navíc zmizí ten všeobsahující a zároveň nicneříkající název vlákna.
Navíc zmizí ten všeobsahující a zároveň nicneříkající název vlákna.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli si to uvědomuješ, ale ta zvukovka má jen výstupy.
Tudíž potřebuješ jinou zvukovku, případně redukci 6,3/3,5 a zapojit do mikrofonního vstupu na ntb (ale kvalita bude pravděpodobně šitózní).
Tudíž potřebuješ jinou zvukovku, případně redukci 6,3/3,5 a zapojit do mikrofonního vstupu na ntb (ale kvalita bude pravděpodobně šitózní).
Prdlačku tomu rozumím, ale ta zvukovka má tu růžovou dírečku pro mikrofonek. To nejde použít?
http://www.passivepc.sk/produkt/134-ext ... o-pro.aspxKonektory:
Vstup pre mikrofón/line-in
Výstup na slúchadlá/predné reproduktory (pravý a ľavý)
Výstup pre centrálny reproduktor/subwoofer
Výstup pre zadné reproduktory (pravý a ľavý)
Optický digitálny výstup Toslink
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho jsem si nevšiml, mea culpa.
Pak stačí jen ta redukce za pár šušní (4Kč) http://www.djoro.cz/detail/konektory-re ... dirka.html.
A mají i množstevní slevy - když koupíš 150ks, cena za jeden kus bude 2,77Kč
.
Ale jak jsem psal, zvuk bude stát za hov**, bez kvalitního mikrofonního předzesilovače.
Pak stačí jen ta redukce za pár šušní (4Kč) http://www.djoro.cz/detail/konektory-re ... dirka.html.
A mají i množstevní slevy - když koupíš 150ks, cena za jeden kus bude 2,77Kč
Ale jak jsem psal, zvuk bude stát za hov**, bez kvalitního mikrofonního předzesilovače.
- whiteplayer3d
Moc děkuju
Nemůžu u nás nikde sehnat mono jack, a je mi trošku líto dávat více za dopravu než za výrobek
Co by se stalo, kdybych zapojil mikrofon do stereo jacku?
Nemůžu u nás nikde sehnat mono jack, a je mi trošku líto dávat více za dopravu než za výrobek
Co by se stalo, kdybych zapojil mikrofon do stereo jacku?
Close your eyes and open your mind...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky nic. Stačí zapojit "hot" na špičku (TIP) a stínění na plášť (SLEEVE). Akorát pro daný případ zrušíš symetrické zapojení, což ve výsledku znamená vyšší náchylnost na pochytání bordelu do mikrofonního kabelu a tím i do nahrávky.
P.
P.