Fender FM15R nastavenia

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
firemanko

Fender FM15R nastavenia

Příspěvek od firemanko »

zdravim myslim ze som poctivo hladal aj cez google aj tu na fore dokonca aj na inych forach mozno som prehliadol nejaky clanok co sa tohoto tyka to nepopieram ale no k vece

vcera som si kupil toto kombo no a mna by zaujimalo ake su podla vas najlepsie nastavenia co sa tyka tych mali koliesok ako trible midle bas dajme tomu v kombinacii s reverbom

pokusal som sa na nieco prist dokonca som tam aj sa mi zda celkom pekne nastavil ten zvuk ale zaujimaju ma vase skusenosti ohladne aj gainu a pod.

proste ako s toho dostat co najlepsi ci uz cisty alebo skresleny zvuk dakujem :)
Cort X-5 +DigiTech HOT HEAD + Fender FM15R
firemanko

Příspěvek od firemanko »

booooze nechapem ako som sa dostal do basgytar prosim presune to do toho tematu kde su komba pre elektricke gytary :D

EDIT by Tom49: Přesunuto :wink:
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no to takhle nejde rict co je nejlepsi. hodne totiz zalezi na kytare a pak taky na vkusu samotneho hrace, taky na stylu... takze je blbost chtit po nas nejake nastaveni .)

jinak zkus dat vsechno na 6 (tusim, ze fender ma stupnici do dvanactky). proste napul. a pak pridavej nebo ubirej dokud se ti to nezacne libit.
firemanko

Příspěvek od firemanko »

celkom dobry napad :)

dal som vsetko na polovicu doladoval a vysiel s toho celkom v poho zvuk :D

a len tak mimochodom na tej stupnici je do 10 ale sak to je jedno
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“