necibici píše:Měl jsem na mysli zvukaře ve studiu,při koncertech zvukaři bicí moc neřeší,kdyžtak kopák,ale jinak souhlasim,že je dobrý si nechat poradit........
Bojím se že pokud máš právě tyhle zkušenosti, tak si zase na nějaké dobré zvukaře na live akcích asi nenarazil. Musím říct že zvukař který bicí "moc neřeší" je nám vždy podezřelý a raději se takovým vyhýbáme. Naopak můžu kliodně jmenovat několik velice dobrých regionálních zvukařů, se kterými je vždy dobrá spolupráce a jejich zvuk mě pak posadí na p***l, když to slyším třeba z fanouškovských nahrávek.....
Pokud někoho zajímá, ráda udělám východo a středočeským borcům od zvuku reklamu..... pánové Čáslavský, Nalezinek, Votoček, Basl, Vecko, Chmela..... a mnozí další, ti jsou pro mě vždy zárukou dokonalého zvuku;)
Symbioza mezi mistrem od zvuku a muzikanty musí být, nicméně ruku v ruce se vzájemným respekte. Rovnocenná spolupráce je asi lepší výraz;)
Ty zkušenosti s Black Chrome si NECIBICI ráda poslechnu.... ,neznám a ráda bych poznala taky (y)