Rozbitá akustika?
Pravidla fóra
Rozbitá akustika?
Zdravím, vlastním akustickou kytaru, a všiml sem si praskliny (místo vyznačené na obrázku), kytara hraje v klidu dál, aniž bych ji potom ladil, krk se nehýbe, není ohnutý ani nic prostě. Mám o ni jen strach jestli je to něco co je nutno řešit nebo jestli je možné, že praskla jen vrstva laku, je totiž pravděpodobné, že ji bratr poslal k zemi když byla opřená. Všem moc děkuji za rady.
Re: Rozbitá akustika?
To by se muselo vidět naživo nebo alespoň detailní foto... Nicméně nejlépe by bylo kytaru odnést kytaráři, ať se na to podívá... Zrovna prasklinu v místě napojení krku bych nepodceňoval...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Okamzite ke kytarari, jinak se muze stat ze za par mesicu budes mit krk uplne v haji. Ja takhle prisel o svoji prvni akustiku. Zezacatku to vypadalo ze o nic nejde a za pul roku bylo po kytare.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Co je to za kytaru? Tohle dělaly české klasické kytary (mám teď na opravu strunalku a o zlatých českých ručičkách nemůže být řeč, to co tady vidím by ani Číňan neudělal) Povol struny a zkus (jemně) jestli se krk hýbe (při tahu strun to nezjistíš) a raději se zajdi někam poradit. 
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Me uz se to taky stalo, odlepila se patka, proste se prilepi znova a hotovo. Nevim proc by melo byt po kytare (jestli je to prasklina ve spare a ne ve dreve, ale i to jde pekne slepit).
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Inu nevěnoval jsem tomu pozornost a když jsem se to pokoušel zachránit tak už bylo pozdě.
A měla šroubovaný krk nebo lepený krk?jastud píše:Inu nevěnoval jsem tomu pozornost a když jsem se to pokoušel zachránit tak už bylo pozdě.
Lepeny, byla to klasicka kytara. Ale to uz je ted jedno.