Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Pravidla fóra
- jeleniste
Re: Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Hezká teda, to opravdu je, ačkoliv to zdobení hmatníku, musim říct, neni muj šálek čaje.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Moc děkuju, mám z ní velkou radost. Objevil jsem zvláštní energii nástrojů, které si necháte postavit konkrétním člověkem. Funguje to. Paradoxně jsem změnil filozofii v tom smyslu, že nepotřebuju mít X prefabrikovaných kytar. Mám dvě, které mám podle gusta. Vyjde to levněji - i v tom smyslu, že přestáváte pomalu hledat, co ještě...jeleniste píše:Tak to je věc. Nádhera.
moj dedo bol Kučera.
inak vypada perfektne...a urcite musi aj dobre hrat.
inak vypada perfektne...a urcite musi aj dobre hrat.
- jeleniste
To je ten z Hop Trop, ne?
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Maya MJ 200S - japonská kópia Gibsonu J 200, pravdepodobne zo sedemdesiatych rokov 
Carver:
Moc pekna... Z ceho je vyrobena ??
Dik tom
Moc pekna... Z ceho je vyrobena ??
Dik tom
predná doska smrek, zadná doska a luby javor - všetko preglejka, hmatník palisander a krk mahagon
Ahoj všem,
také se pochlubím. Od včerejška jsem pyšným vlastníkem SEAGULL Coastline S12 Cedar QI. Doufám, že budu spokojen. Máte ji někdo?
také se pochlubím. Od včerejška jsem pyšným vlastníkem SEAGULL Coastline S12 Cedar QI. Doufám, že budu spokojen. Máte ji někdo?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Blahopřeju
My máme doma starší S12+, což by dnes byla Coastline řada, nepletu-li se, jen bez elektroniky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
asi tak nějakNero píše:BlahopřejuMy máme doma starší S12+, což by dnes byla Coastline řada, nepletu-li se, jen bez elektroniky.
ten zvuk je nádhernej, až se trochu vyhraje, bude ještě hezčí
vybíral jsem mezi FENDER CD-160SE 12 NA ( o třídu níž), ART & LUTHERIE 12 Cedar Antique Burst QI
a NORMAN Encore B20 12 Presys - tu nikde neměli. Takže jsem Seagullku na místě porovnával s prvníma dvěma. Fenderka taky zněla dobře, ale na Arta a Seagulla nemá. Art se mi moc nezamlouval vzhledově, tak nakonec Seagull. Konečně obojí je to Godin, takže myslím na to moje hraní dobrá volba.
Naposledy upravil(a) Massik dne 3.12.2013 22:21, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A&L nebo Seagull, to je jen otázka vzhledu a odlišných parametrů (zejména krku), kvalita je to plus mínus stejná, spíš dle konkrétních kusů
Norman je na tom taky dost podobně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Můj tyden starý Guild. Hraje nádherně.
ake materialy?
Sitka spruce horní deska a zbytek mahagon. Celomasivní kytara. Lak je dost měkkej, je vidět každej škrábanec, ale hraje super. Mám ji týden a nemůžu se nabažit. Zvuk silnej jako hrom. Porovnával jsem mezi Larrivee D O2 a Martin 16 GT a vyšla mi nejlíp.
To je D-140?tukan píše:Sitka spruce horní deska a zbytek mahagon. Celomasivní kytara. Lak je dost měkkej, je vidět každej škrábanec, ale hraje super. Mám ji týden a nemůžu se nabažit. Zvuk silnej jako hrom. Porovnával jsem mezi Larrivee D O2 a Martin 16 GT a vyšla mi nejlíp.
Ne je to DV 6 vyrobeno v Tacomě, 2011.
Ach tak, mě zmátl výrok, že je týden stará. Ale nesedí mi to, továrnu v Tacomě zavřeli v roce 2008.tukan píše:Ne je to DV 6 vyrobeno v Tacomě, 2011.
Taky jsem přemýšlel nad Guildem,celomasiv za ty prachy....(18 000)
Si kupoval tady:
http://www.hudebniraj.cz/inshop/scripts/shop.aspx
?
Zkoušel si i jiné kusy?Konkurece pro Taylor řekl bych veliká
Si kupoval tady:
http://www.hudebniraj.cz/inshop/scripts/shop.aspx
?
Zkoušel si i jiné kusy?Konkurece pro Taylor řekl bych veliká
Nee tady
http://www.absolutemusic.co.uk
Vyšel na 675 liber.Obchod nabízí vrácení peněz do týdne, pokud nejsi spokojenej a výměnu za jinej nástroj do měsíce. Dnes mám cestu kolem a všiml jsem si, že dostali pár nových Taylorů, konktretně DN 5 a je tam i jetej Martin, tušim že 28, chci se tam stavit a zkusit je. Když budou lepší, vyměním milého Guilda za něco lepšího. Jak jsem ale psal, jsem s nim moc spokojenej je hodně hlasite a má krásný silný basy. Zkoušel jsem Taylory rady 2 a myslím i 3 a zdály se mi strašně plechový. Hodně mě zklamal Larrivee, pro kterýho jsem puvodně jel model D 02 se sapele byl docela nic moc zvukově, druhej co tam byl OM jsem nezkoušel.
Dobrej Taylor byla ta DN 5 kterou jsem zkoušel minulý týden jinde. Hrál jsem i na Martin 16 a taky dobrá kytara, jen se mi nelíbil ten tlustej kulatej krk. Tak uvidíme jak dnes dopadnu.
http://www.absolutemusic.co.uk
Vyšel na 675 liber.Obchod nabízí vrácení peněz do týdne, pokud nejsi spokojenej a výměnu za jinej nástroj do měsíce. Dnes mám cestu kolem a všiml jsem si, že dostali pár nových Taylorů, konktretně DN 5 a je tam i jetej Martin, tušim že 28, chci se tam stavit a zkusit je. Když budou lepší, vyměním milého Guilda za něco lepšího. Jak jsem ale psal, jsem s nim moc spokojenej je hodně hlasite a má krásný silný basy. Zkoušel jsem Taylory rady 2 a myslím i 3 a zdály se mi strašně plechový. Hodně mě zklamal Larrivee, pro kterýho jsem puvodně jel model D 02 se sapele byl docela nic moc zvukově, druhej co tam byl OM jsem nezkoušel.
Dobrej Taylor byla ta DN 5 kterou jsem zkoušel minulý týden jinde. Hrál jsem i na Martin 16 a taky dobrá kytara, jen se mi nelíbil ten tlustej kulatej krk. Tak uvidíme jak dnes dopadnu.