Stratocaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Stratocaster - jaké se vám líbí?
Souhlas. Ještě by se mi tam líbil ebenovej hmatník...
To je nádherná podívaná! 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nedovno mel Suhr na facebooku fotku jen tela bez niceho a musim rict, ze z toho vylezla mnohem hezci kytara, nez jsem cekal. To drevo sice vypadalo i tam paradne, ale bal jsem se, aby ti nepreplacali nebo jinak nezkonili.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak můj vánoční dárek - chlapi sobě, resp, sám sobě 
Fender American Standard 2008
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
Pěkný dárek sis nadělil. Určitě jsi byl celý rok hodný.
Koukám, že už jsi stihnul sólovou hrou vyleštit melodické struny mezi 12. a 18. pražcem.
Hloupě se zeptám - co je to za konektor v samici?
Koukám, že už jsi stihnul sólovou hrou vyleštit melodické struny mezi 12. a 18. pražcem.
Jak vyleštěné struny, tak "konektor" jsou výtvorem blesku ve špatnejch světelnejch podmínkách v práciMilanT píše:Pěkný dárek sis nadělil. Určitě jsi byl celý rok hodný.![]()
Koukám, že už jsi stihnul sólovou hrou vyleštit melodické struny mezi 12. a 18. pražcem.![]()
Popravdě ji přiznám tak někdy v lednu, legenda něco jako výhodná koupě (cenu srazím o 5 tisíc aspoň
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
Tak v tomhle žije moje žena taky. A vůbec mi nedělalo problém prohlásit Gibson LP za můj první strat Stagg. Obě jsou černé.Anvil píše: Bohužel se barevně liší od mé stávající, takže to na stejnou kytaru neukecám, navíc si hodlám nechat obě dvě
S tím konektorem jsi mě dostal, fakt už asi blbě vidím.
Tak já si nejprve říkal, o čem to mluví? ale když jsem se podíval na fotku, tak jsem tam taky viděl hi tech ultramoderní neznámou věcMilanT píše:Tak v tomhle žije moje žena taky. A vůbec mi nedělalo problém prohlásit Gibson LP za můj první strat Stagg. Obě jsou černé.Anvil píše: Bohužel se barevně liší od mé stávající, takže to na stejnou kytaru neukecám, navíc si hodlám nechat obě dvě
S tím konektorem jsi mě dostal, fakt už asi blbě vidím.
Jinak s ženami klasika, basák si koupil nové kombo a fender jazz bass, staré kombo černé, nové taky, stará yamaha hnědý odstín, fender taky a neměl problém
Ten finish je parádní.Anvil píše:Tak můj vánoční dárek - chlapi sobě, resp, sám sobě
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
no s týmto by som moju gazdinú neodrbal , moje gitary pozná , no a raz prišla do skúšobne a vidí Vibe strat a že ,,ty tu máš strata ?" myslela ten CS 94 , ja že né , to je ten nový Vibe , žena že ,, jáj už som sa zlakla " 
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Pánové je to sice OT, ale beru si od vás cennou radu- od teď nebudu přítelkyni vysvětlovat jakékoliv rozdíly mezi kytarami. Člověk je to akorát naučí rozpoznávat a pak si ani nemůže udělat nějakou tu "malou" radost a koupit si třeba US Fendera
.

Konečně jsem našel suprovou oranžovou!
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Moje láska!

http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Mě se asi nejvíc líbí tehle relic 59´s.

danek: Vždycky když vidím nějakej sunburst strat s podobným relicem tak se mi vybaví Frusciante 
nozaki: krása! tahle barevná kombinace sluší snad každé kytaře
nozaki: krása! tahle barevná kombinace sluší snad každé kytaře
Mathys: Ano, a tahle je přesně jeho. 
Krásnej. To je snad první Fender, kterej mě zaujal.danek píše:Mě se asi nejvíc líbí tehle relic 59´s.

Jen trochu víc dolarů,no.