Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
911

Re: Vaše sny

Příspěvek od 911 »

Jo Parker je moje srdcovka,ke které jsem se dopracoval po výměně snad všech možných kytar.Model 105 jsem také chvilku měl ,než jsem ji vyměnil za vyšší model.Skvěle se drží,dobře se na ni hraje,ani to zpracování nebylo úplně špatné.Na kytary.cz je měli jeden čas v akci ve slevě z 18tkč na13tkč , do začátků je to určitě dobrá kytara.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

filo01

Příspěvek od filo01 »

Kde jsi prosím tě koupil tu 105? Prohledal jsem německé, francouzké a polské shopy a nikde nic. Na ebay pouze dovoz z US. Nepleteš si to s PDF100, která je bez pieza?
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
911

Příspěvek od 911 »

Čeče i to je možný,už je to rok,co jsem ji měl,vzhledově je to pořád stejné.Pak jsem měl ještě nějaké Parkery od Thomanna,mám v tom teď hokej.Tady je jedna na Amazonu:
http://www.amazon.com/Parker-PDF105QVSB ... B007GE78FS
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

filo01

Příspěvek od filo01 »

Tak jestli jsi tam neměl piezo, tak to byla stovka. Ten linkovaný Amazon je zase US, navíc o 200$ víc, než se tam dá sehnat. Mám docela bobky něco takového objednávat přes net, na parkerovském fóru jsou hlášky, že kvalita i těch vyšších řad PDF dost kolísá. Kontaktoval jsem jeden shop v Polsku, kde by měli PDF85 mít během příštího roku, tak to snad vyjde. Cenu zatím neví. Pokud se to vyšplhá s clem a dph hodně přes dvacet, tak půjdu spíš do bazarové NiteFlyMaxxFly/DragonFly, jestli se teda nějaká vyskytne ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ty nové Parkery už nejsou to pravé, moc konvenční. Já chci ty staré, hranaté, "ošklivé" Fly :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
WhiteKeys

Příspěvek od WhiteKeys »

Není to úplně můj sen, ale je to nádhera 8)
http://farm9.staticflickr.com/8056/8446 ... e17d_b.jpg
Prodám EHX Germanium OD->pm
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Nero píše:Ty nové Parkery už nejsou to pravé, moc konvenční. Já chci ty staré, hranaté, "ošklivé" Fly :)
Ten tvar těla bych i překousl a třeba bych mu i přišel více na chuť (teď bych ho sice mohl mít, ale nebylo by to ono, co se týká vzhledu), ale ta hlava je věc s kterou bych se těžko smiřoval :D.
911

Příspěvek od 911 »

Škoda,že jsem na Parkera nenarazil dříve ,nyní je to pro mě nejlépe padnoucí kytara,co jsem kdy vyzkoušel a to jsem 20let hrál na strata a myslel ,že u něj zůstanu ,ale Fender Strat je pro mě proti Parkeru normální neforemná fošna.Nesmím zapomenout na Les Paula,to je něco podobného,ale toho mám jen z nostalgie.Snad jsem někomu nezkazil radost :) V každým případě ten Bejkovo strat je nádhernej.

Junkers

Příspěvek od Junkers »

ESP RZK-1. Je to ale splnitelný sen. :-)
ESP LTD M300FM
ESP LTD M401
ESP LTD M100FM Custom, 1x EMG81, zrcadlový pickguard
Squier Stratocaster SSS

! R+ !
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Obrázek
mathys

Příspěvek od mathys »

zaza_3121: Joo, tak to bych si taky nechal líbit :)
Ivan

Příspěvek od Ivan »

filo01 píše:Jojo, Parker. Začínám šetřit a těšit se, mám zálusk na PDF85/PDF105 nebo bazarové NiteFly, snad to v příštím roce klapne ;)

...a ja sa neviem dopatrat, ze na com to ten Andrej Seban hra?! a hľa - toť Parker!
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

No, jelikož mám slabost pro SG od Gibsona, tak bych určitě bral Angusovo SG :wink:
A pak se mi líbí Les Pauly (samozřejmě že od Gibsona :D ) třeba LP jr. Billieho Joe Armstronga, nebo Gibson Les Paul Custom EB... takový moje sny no :D
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS

Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Můj sen je aby se každý člen fora podíval na tohle video. Levné VS drahé kytary a rozdíly mezi nimi a vzal si ho k srdci. Ušetřilo by to neuvěřitelné množství topiců, založených snílky, kteří mají pocit, že kytara za 50 000 musí hrát automaticky dobře a kytara za 10 000 musí hrát špatně.
Chlápek co tohle video točí je sběratel drahých kytar a různých vzácných kousků a moc dobře ví o čem mluví!
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... aSoU#t=106
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Hele, jako cort za ty prachy dobrej. Ale furt je to, prostě, změkčilost.
Pravej frajer hraje na banjo z piksly vod sušenek.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
krasty

Příspěvek od krasty »

Jak jsem koukal na Masterův odkaz, našel jsem mezi videi i tohle:

Vypadá jak plastová hračka zapomenutá v létě za oknem auta. Tahle kytara může být jak ve "Snech", tak i v "nejhnusnějších".
Mě se líbí :wink:
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Tak doufám že do 2 let seženu dost peněz, abych si sehnal PRS CE24 nebo Mayones Setius, a v takovýhle povrchový úpravě by mi Mayoneska rozhodně nevadila. :)
Obrázek
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
del

Příspěvek od del »

Hmm, nějak mě to nepřesvědčilo. Myslím, že sny o Suhříku zůstanou... 8)

Trey: Slušná práce.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

tak mastr je bojovník za práva levných kytar a není asi v silách nikoho z nás ho přesvečit o opaku. Moje poslední zkušenost je US PRS a PRS SE. Přes velice dobrou kvalitu SEčka (nebál bych se srovnání, co se týká zpracování s Gibsonem SG Standard) si US model naprosto s přehledem ospravedlnil svou cenu.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

tady můj odkaz právě nebyl o zpracování, nýbrž o výsledném zvuku. Přesně toho se týkal. Platí se za lepší vzhled a zpracování do detailu, ale povětšinou ne za zvuk. Známé firmy schání dřevo stejně jako firmy co si to nechají dělat v číně. Zde se kouzlo nekoná. A pokud se číňani naučí dobře srovnat a opražcovat hmatník tak odvedou stejnou práci jako US custom shop. A když člověk, který sbírá relic kytary za xxxxx tisíc sám řekne, že Ace frehley LP, které má za 4500 USD je sh*t oproti některým levným peavey, cortům a kramerům. Tak na tom asi něco bude ;-) Snažím se pouze poukázat, že spousta (hlavně začínajících) kytaristů má pořád v hlavě rovnice drahé = dobré, levné = špatné. Ovšem měli by to spíše změnit na drahé = hezké, levné = ne tak hezké, drahé = lepší HW, levné = horší HW (i když dnes to už leckdy není pravda)
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“