pomoc při výběru ladičky

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
kvapo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kvapo »

jj díky za odpovědi tak zvažuju tuhle korg ca 30

http://www.musiccenter.cz/Korg-CA30-Lad ... nomy:23398

škoda jen,že nemá ten metronom i když tvrdíte,že není stejně slyšet...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

nedokážu si představit že vlezu do krámu: ,,Brý den, nemáte tady nějkou Ibaňézku?" To by na mě asi koukali jako na vola
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

nodj píše:já mam tu od Bosse s metronomem,kdyby někdo chtěl něco vědět..:)
Čau, hele já jí mám taky, je to ta Boss TU-80. Taky ti to dělá to, že to prostě ty tóny chytá víceméně dost s velkou odezvou?No a když jsem s ní ladil oktávy tak sem myslel že se asi ....... :D Je taková, no já nevim, já měl předtím Ibanez a ta mi upadla na zem a rozbila se, ale ta neměla chybu... Tak jsem si koupil tohle a nevim jestli je to vada a mám to reklamovat?
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Já teď koupil tu Ibanez MU30 a je to parádní ladička, všem doporučuju !! :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

vikicek píše:Já teď koupil tu Ibanez MU30 a je to parádní ladička, všem doporučuju !! :wink:
Tu mám taky. Taktéž doporučuji. :)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jojo mam taky..a taky vrele vsem doporucuju
nodj

Příspěvek od nodj »

Koxík píše:
nodj píše:já mam tu od Bosse s metronomem,kdyby někdo chtěl něco vědět..:)
Čau, hele já jí mám taky, je to ta Boss TU-80. Taky ti to dělá to, že to prostě ty tóny chytá víceméně dost s velkou odezvou?No a když jsem s ní ladil oktávy tak sem myslel že se asi ....... :D Je taková, no já nevim, já měl předtím Ibanez a ta mi upadla na zem a rozbila se, ale ta neměla chybu... Tak jsem si koupil tohle a nevim jestli je to vada a mám to reklamovat?

Čau,ne,není to vada,taky to tak mam,akorát zkušenosti s jinejma ladičkama nemam,tak jsem myslel,že to je normální:DMně spíš vadí,že ten metronom nejde zapojit do komba a zesílit..ale to by mělo taky jít-rozebrat to a trochu předělat..
nodj

Příspěvek od nodj »

ještě mě napadlo,že tam mam celou dobu stejný baterky,jstli to nemůže bejt tim,že jsou slabý...?-to s tim opožděnim..
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

nodj píše:ještě mě napadlo,že tam mam celou dobu stejný baterky,jstli to nemůže bejt tim,že jsou slabý...?-to s tim opožděnim..
To si nemyslim, ale když jsou slabý baterky tak se mi přestane ozývat ten tón co ti signalizuje jestli ten tón ladí. Tak dycky přehodim baterky mezi sebou :D a už to zas fachá. Ale ta ladička mě vážně dost štve... Ibaneze sou dobrý, fakt pláču pro tu starou ještě teď :x :D :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

mohli byste mi nekdo rict jak funguje ten metronom v tej vasi ibanezce? vybiram ladicku a asi to bude naka ibanez... koukal sem ze ta ibanezka nema output, takze ji asi nezapojim do komba.. to jako pipa sama? a je to dost hlasity abych to pres zvuk komba slysel?
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“