Nahrávaní do PC

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Wohma píše:V tom pripade si jeste porid bud softwarovou simulaci repraku (snad nekdo poradi, o zadne nevim, ale nemuze to byt tezky udelat, je to v podstate jen spravne udelany EQ), anebo si kup nejakou treba behringerovskou krabku, ktera v sobe ma simulaci repraku, vyjde to na par stovek. Zvuk tim vyrazne vylepsis ;)
Ohledně té simulace repreaku - já nahrávám přes Zoom505II, která to v sobě má a jsem s tím spokojenej.

Pak bych doporučil free VST Free Amp 2 (http://www.frettedsynth.com/)
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Wohma píše:
DaveMurray píše:No křivka v Auditionu jde, ale jak jsem právě předtím zkoušel ty dvě možnosti [(-doprovod AND 0Solo) OR (0Doprovod AND +solo)] tak je fakt, že u toho prvního mi to znělo trošku divnějc!
S ekvalizérem jsem si pohrál a trochu to pomohlo, ale i tak to ještě nebylo ono, tak jsem tu solovku vytáhnul (bez přebuzení) a myslím, že to je v pořádku, tak dík za pomoc!
A jinak to nijak neupravuju, mám jen krabičku a nahrávám, pak už nic :D kromě mixdownu :D
V tom pripade si jeste porid bud softwarovou simulaci repraku (snad nekdo poradi, o zadne nevim, ale nemuze to byt tezky udelat, je to v podstate jen spravne udelany EQ), anebo si kup nejakou treba behringerovskou krabku, ktera v sobe ma simulaci repraku, vyjde to na par stovek. Zvuk tim vyrazne vylepsis ;)
Joo tak to já mám na RP-80 modeling boxu, ale právě pro ten efekt, co věčně používám na hraní, tam je jenom takovej divnej zahuhlanej reprák :lol: takže se asi po něčem juknu, dík!
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

rozumim tomu spravne ze teda muzu dat kytaru do multiefektu a od tamat do line in?
xalatan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xalatan »

jiste
Za mnohé ze svých starých příspěvků se hluboce stydím.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“