Loopery, novinky od Digitechu vs. Boss atd.

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Elkesar

Re: Loopery, novinky od Digitechu vs. Boss atd.

Příspěvek od Elkesar »

Nn neplatil ale i kdybych platil dph tak by se to vyplatilo, clo se plati tusim az od 150 eur
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

jo je to možný, dph je od 22€ což mě právě moc nebaví. Moc riskovat se mi to nechce. Já se na něj díval už dřív a jestli si dobře vzpomínám tak se mi to nechtělo objednávat ze stejného důvodu. :) Popřemýšlím, díky za info.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nöuld
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nöuld »

B3CK píše:Bohužel s více loopery zkušenost nemám (momentálně mám Jamman Stereo a předtím jsem měl looper na multiefektu Boss GT-10), ale na nahrazení nahrazení druhé kytary nebo basy bych ze své zkušenosti (cca. měsíc) doporučil Jamman Stereo...
Dík za názor :)
Ta cena přes Thomanna mě celkem láká... Na kolik tě to vyšlo vč. poštovnýho a za jak dlouho dorazil? (Nemám vůbec žádný zkušenosti s Thomannem. Můžeš kdyžtak přes SZ ať nejsme OT). Jinak by mě zajímalo, jak je to třeba s odezvou a tak...

Kdyby měl ještě někdo zkušenost s JamMan Stereo vs RC-30 (příp. RC-3 + footswitch), uvítám každý názor.

Děkuju za všechny rady
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
B3CK
Bandzone: https://soundcloud.com/b3ck-2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B3CK »

Poštovné. To je zrovna u tohole taková zajímavost, vychází to tak, že to asi o 500 Kč nevychází, aby bylo poštovné zdarma (a vyšlo by cca na 500 Kč), tak jsem si koupil velký balení trsátek a bylo už "zdarma"(cena přesáhla požadovaná eura). Takže jsem celkem platil i s poštovným 5303 Kč (na dobírku), ale cena záleží na konkrétním kurzu euro/Kč. Efekt byl objednanej v neděli večer a dorazil v (už) úterý odpoledne přes UPS.
Fender Custom Jazzmaster 1985/86, Jolana Diamant 2008 Custom s P94 a PAF, Fender Custom Vibrolux Rever-Amp, VOX A4C1 RED, CEHX Big Muff Black Russian V8, Centaur clon overdrive
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Taky se můžu přimluvit za JamMana Stereo od Thomanna (kvůli poštovnýmu zdarma jsem tam přihodil BadMonkey B-Stock). Předtím jsem měl Bosse RC20XL, ale kvůli malé paměti (11 smyček) jsem byl donucen měnit a jsem naprosto spokojený.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
filo01

Příspěvek od filo01 »

Ahoj, má tady někdo Jammana Solo XT? Zajímalo by mě, jestli umí spojit vstupní stereo signál do mono, když mám na výstupu zapojen jen jack v levém (mono) kanálu nebo jestli bude signál z pravého vstupu ignorovat a na výstupu vůbec nebude.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Nemužusivzpomenout

propojení GT10 a RC300

Příspěvek od Nemužusivzpomenout »

Zdravím,
asi teď budu dost za blbce, ale což. Potřebuju propojit GT10 s rc-300, aby mi šel signál z efektu do loop station, ale prostě se mi nějak nedaří. Nevim, co dělám špatně.
Vděčím za každou radu:)
Díííííííííííííííííííííííííky!
chroustjazz

Re: propojení GT10 a RC300

Příspěvek od chroustjazz »

Nemužusivzpomenout píše:Zdravím,
asi teď budu dost za blbce, ale což. Potřebuju propojit GT10 s rc-300, aby mi šel signál z efektu do loop station, ale prostě se mi nějak nedaří. Nevim, co dělám špatně.
těžko říct, co děláš špatně, když nepopíšeš, jak to děláš (nebo foto zapojení by řeklo více)
obecně - nástroj - kabel - efekt - kabel - looper
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
Nemužusivzpomenout

Re: propojení GT10 a RC300

chroustjazz píše:
Nemužusivzpomenout píše:Zdravím,
těžko říct, co děláš špatně, když nepopíšeš, jak to děláš (nebo foto zapojení by řeklo více)
obecně - nástroj - kabel - efekt - kabel - looper
No kytaru mám normálně v GT10 v hlavnim "INPUT", pak kabel z "EXT lopp - send" do rc 300 "INST - L/mono".
Asi je to úplná blbost co?:D
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

zapoj to takto

kytara -> GT10 -> RC300 -> kombo, hlava nebo co to máš.

normálně kytaru do inputu GT10, z outputu GT10 do inputu RC300, no a z outputu už víš kam :wink:
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Nemužusivzpomenout

Peťan V. píše:zapoj to takto

kytara -> GT10 -> RC300 -> kombo, hlava nebo co to máš.

normálně kytaru do inputu GT10, z outputu GT10 do inputu RC300, no a z outputu už víš kam :wink:
:D No jo..sem myslela, že to bude komplikovanější, tak sem to zkoušela různě přes pedálový a efektový výstupy a ten nejjednodušší způsob mě nenapadne.Achjo.
(to sou ty začátečníci:)

Tak díky mockrát :mrgreen:
kytarista9

Příspěvek od kytarista9 »

Novinka od DigiTechu, co na ni říkáte? http://www.digitech.com/en/products/jamman-express-xt Celkem zajímavá konkurence pro Ditto. Cena cca 99 dolarů.Osobně mi přijde i o dost lepší a kvalitnejší.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

kytarista9 píše:Novinka od DigiTechu, co na ni říkáte? http://www.digitech.com/en/products/jamman-express-xt Celkem zajímavá konkurence pro Ditto. Cena cca 99 dolarů.Osobně mi přijde i o dost lepší a kvalitnejší.
No tak to vypada hodne zajimave! Hlavne cena je priznivejsi nez u Ditta.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
filo01

Příspěvek od filo01 »

Ditto X2
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Škoda, že tam nedali možnost uložení nahrávek na kartu :/ + absence externího footswitche a provoz na 2 9V voltové baterky na místo tužkových.... Nevím nevím....
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
filo01

Příspěvek od filo01 »

A předpokládaná cena 160E ... já teda vím - moc peněz za málo muziky, nic pro mě
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Cena klesne za pár měsíců, stejně jako u Ditta. Akorát mi přijde, že jim tam pořád chybí fičury, které jsou pro mně esenciální. Ok, stop button je super, ale co takto ještě možnost "play once"... DL4ka dál čeká na svou náhradu, toto nebude pro mne.
filo01

Příspěvek od filo01 »

"play once" měl Jamman Solo a má ho i Solo XT. Resp. jak se dívám, mají ho všechny Jammany i RC-2.
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Ano, to je ok, nicméně o kvalitě bypassu by se dalo polemizovat. A to je pro mne důležitej argument při výběru.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Hmm, tak to si schválně půjčím TB looper a prubnu to A/B. Když jsem to zkoušel přepojením kabelu, tak tam byl naprosto minimální rozdíl, jestli ne spíš placebo. Noname 3m kabel to spolehlivě zabije daleko víc.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“