Identifikace kytary (sběrné téma)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikace kytary (sběrné téma)

Příspěvek od Kinx »

1. 1990 Paul Reed Smith Custom 24 - 55 az 60k (mimo toho jineho knobu na rotary switchi vypada vse puvodni)

2. 2005 Fender American Strat s mensima upgradama (Mechaniky, Graphtek), mozna bych se podival i na snimace - 20 az 23k

3. 2006 Fender American Deluxe Strat s graphtekama - 25 az 27k, krasny stav.

4. Strat od Milana Cize - zde by nebylo od veci kontaktovat primo vyrobce k dalsimu infu. cenu odhaduju max na cca 15 az 18k, nevim ale co v tom je za komponenty (mohla by byt i nizsi).

5. fake strat, zalezi na zvuku a komponentech - cena urcite do 10k (kobylka vypada docela hezky, zajimala by me ta kytara zblizka).

6. 1995 Fender American Std. Strat - 18 az 22k

7. pekna jazzovka od steinbauera, opet bych se nerozpakoval kontakotvat puvodniho vyrobce.

8. Classic Vibe strat - 6k

9. Ibanez akustika - 10 az 12k, podle zvuku a stavu.

14. "Gibson" Musima 1655H - vymenene mechaniky, cena kolem 4-5k (zalezi na stavu a zvuku).

odkud kamos je? na par veci bych mozna mel kupce :) ozvi se kdyztak pres zpravy nebo na kinx001 gmail.com
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Jen bych dodal, že pokud se chcete dozvědět něco víc o těch fendrech, tak stačí napsat mail s výrobním číslem kytary sem: consumerrelations@fender.com.

Dozvíte se: název modelu, číslo modelu, označení série, použité dřevo, použitý lak (na tělo i krk), rádius, typ pražců, menzuru, typ mechanik, snímačů, původní cenu a mnoho dalšího. Asi to tak bude fungovat i u jiných výrobců, to jsem ale nezkoušel.
cobainbiafra

Příspěvek od cobainbiafra »

Zdravim,prosím potvrdí nebo vyvrátí mi někdo,že je to epi LP 100 HS.Zkoušel jsem hledat podle sér.čísla ale nic to nevyplivlo.Díky
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Je to LP-100, ale krytka na výztuhu je vyměněná za Gibson.
cobainbiafra

A to HS taky sedí?
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Nevim jestli hs, toto je cherry sunburst. Jo, herritage sunburst = hs.
Krytka je puvodni, bezne se tam dava s napisem Gibson.
Naposledy upravil(a) kmensik dne 16.01.2014 17:31, celkem upraveno 1 x.
cobainbiafra

kmensik píše:Nevim jestli hs, toto je cherry sunburst. Jo, herritage sunburst = hs.
Ok,dík
grock

Příspěvek od grock »

ajdam píše:Jen bych dodal, že pokud se chcete dozvědět něco víc o těch fendrech, tak stačí napsat mail s výrobním číslem kytary sem: consumerrelations@fender.com.

Dozvíte se: název modelu, číslo modelu, označení série, použité dřevo, použitý lak (na tělo i krk), rádius, typ pražců, menzuru, typ mechanik, snímačů, původní cenu a mnoho dalšího. Asi to tak bude fungovat i u jiných výrobců, to jsem ale nezkoušel.
Mají info jen od r.93 + .
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

kmensik píše:Krytka je puvodni, bezne se tam dava s napisem Gibson.
O čemž svědčí její připevnění třemi vruty. Originál zvonek Gibson je na dva vruty.
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Mně se LP 100 válí doma a nápis Gibson tam vážně není ;)
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Určitě někdo odpoví, do kterého roku a na které Epiny ten nápis Gibson dávali, ale dávali ho tam určitě.

Obrázek
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Nevím, jestli na všechny ročníky nebo jen na některé, ale Gibson býval na krytce určitě na korejských kytarách. Mám pocit, že býval i na českých, ale tím si nejsem jistej stoprocentně.

Přesné roky ale z hlavy vůbec nevím, to by musel někdo pohledat, kdyby moc chtěl. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
ariane

Příspěvek od ariane »

Zdravím.
Netuší někdo, co by tohle mohlo být za kytaru ? Koupil jsem ji z druhé ruky, hardware je Gotoh, snímače DiMarzio/ibz, nultý pražec 40 mm, lepený krk. Stoprocentně homemade úprava, téměř nový hmatník + pražce. Jde mi hlavně o tělo a krk, protože mi velmi vyhovuje (lehké, skvělý dohmat, drží ladění, profil krku velmi tenký, dobrý zvuk).
Jsem začátečník, ale o podobné provedení bych měl určitě zájem, jen nevím, kde něco takového v lepším provedení sehnat, ale s krkem 42 mm. V obchodech jsem na nic podobného nenarazil.
Guitar.jpg
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Nejspis dilo kytarare. Javor skrz mahagonove telo, pekne.
Podobne delal fokus, ale ne s takovou vybavou.
Predlohou je Ibanez, jsou. RG s pruchozim krkem, ted jsem jedno zkousel v muzikeru, ale moc mi nesedlo.
Argo22

Příspěvek od Argo22 »

zdravim kluci....

tak sem se zakoukal do kytary co ma courtney cox s iron maidens... mela by to byt podle hlavy naka jacksonka le typ netuusim poradite ?? libi se mi ta jedovate zelena barva v kombinaci se svetlim hmatnikem

http://2.bp.blogspot.com/-QMfhUvdb1QQ/T ... 1190_o.jpg
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

A koukal jsi na web Jacksona? Google? Typ SanDimas, klasicky strat s FR, taky signature Adrian Smith.
http://www.jacksonguitars.com/artists/a ... hp?id=1424

Obrázek
Argo22

Příspěvek od Argo22 »

no to jo ale v zelene... to bude asi custom ne ? :D pac sem nasel akorad v bile.... se mi libi ze to neni ani moc draha kytara...
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Courtney had her white Jackson Adrian Smith Sig painted green and put in a green Super Distortion
stepanb

Příspěvek od stepanb »

Tak jdu takhle po dlouhý době kolem hudebnin v místě bydliště, a hele, oni tam maj vystavenou novou kytaru! A mě by zajímalo, co to je. Fotky nejsou nijak kvalitní, spěchal jsem, fotil na mobil a ještě mi do toho svítilo slunce. Připomíná mi to Eko, nebo nějakou umně zbastlenou Jolanu. PG je ve skutečnosti nějakej plech.

(Jen škoda, že jí nemají jako prodejní kus. To už by tam nebyla :D
Přílohy
Fotografie0028.jpg
Fotografie0027.jpg
hOI!!!
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Krk by mohl bejt jolanovej.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“