výměna EMG 81 za SD Blackout ahb1

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
lodyha

výměna EMG 81 za SD Blackout ahb1

Příspěvek od lodyha »

Ahoj můj dotaz je uplně jednoduchý, jde na konektory od EMG napojit SD blackout ahb1, bez toho abych něco měnil? pouze snímač. A dále slyšel jste už někdo EMG 57 a JH ke kobyle? Mohli by jste je nějak porovnat s 81? Z videí poznám prd a ještě jsem se k nim nedostal. :)
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
wolf
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna EMG 81 za SD Blackout ahb1

Příspěvek od wolf »

Vcera jsem zrovna vyndaval blackout a menil ho za emg 85...maj stejny zapojeni na konector pod snimacem...vubec neni potreba oddelavat zadni kryt...emg 57 je alnico V takze bude zvukem podobnej ty 85ce...na youtube je od lasseho pekny video ale stejne tam v tom zvuku neni moc rozdilu...ohledne 81 vs JH jsem uz taky neco hledal...JH by mel mit vic spodku,malinko vic vejsek a celkove je vic pevnejsi a citelnejsi...

81 vs 57:
http://www.youtube.com/watch?v=qicvapKOhCk

81 vs 81JH
http://www.youtube.com/watch?v=mj4k58yuHLA

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

mě příjde 81 zvukově sušší než JH, ten mi zní o dost živěji a má blíž k blackoutu.
Kali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kali »

Ano. Potvrzuji Bubucciho tvrzení. Klasika 81 je suchá, ale ta sterilita má také svoje kouzlo, že ano? 8)
Jinak JH set je opravdu hodně jiný. Barevnější, plnější a ostřejší, ale hlavně má nehorázný zabijácký výstup!!!!
Takže pozor na vazbu. Kobylkáč při vysoké hlasitosti a zkreslení nahoukává sám od sebe i když držítě zatlumeně struny. Ten kdo má možnost nějakého dalšího EQ, jako např. parametrický EQ na G-majoru, tak si stáhněte frekvence okolo 490hz a bude te mít klídeček.... :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“