FL Studio a EZ drummer resp. EZ player

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Zdenek.Natlap

FL Studio a EZ drummer resp. EZ player

Příspěvek od Zdenek.Natlap »

Zdravím,
k tvorbě bicích jsem použil Toontrack solo s EZ player a stojím před problémem jak vytvořené bicí dostanu do přijatelného formátu např. wav.
Získal jsem FL Studio (DAW) a věřil jsem, že jednoduše hostím EZ player v FL Studiu ... přetáhnu si vytvořené vicí do FL studia a nebo přímo nahrávám.
Problém je, ale že nevím jak mám nastavit FL Studio, abych mohl pracovat propojeně s EZ player.
Může mi někdo poradit ... už se tím nějaký čas babrám a fakt nevím ... čumim do toho asi moc dlouho.

Možné propojení EZ playeru (VST) resp Toontrack solo klidně i s Reaperem nebo Rosengardem ... je mi jedno ...

Díky za odpovědi
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: FL Studio a EZ drummer resp. EZ player

Příspěvek od Monikad »

Promiň, v tomhle ti neporadím..... já k tvorbě bicích odjakživa používám jen bubny a paličky....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

možná ti tu někdo poradí ale raději zkus sekci studio a rec. tam jsou mistři zvuku, tady jsou opravdu spíš hráči :wink:

mimochodem, na dotaz hledání EZ drummer zde na foru mi vyběhlo stovky výsledků takže bys na tohle přišel sám, kdybys chtěl
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Přesouvám do "studio a recording" (v bicích nástrojích to opravdu nemá co dělat).
Zdenek.Natlap

Příspěvek od Zdenek.Natlap »

ok ... ega ... a dík za rady :)
Marylin

Příspěvek od Marylin »

Na youtube je spoustu videí, jak to nastavit. Dám příklad s Reaperem:

http://www.youtube.com/watch?v=8J2x3uzXOUM

Jinak tvůj dotaz celkově nechápu. V čem si vytvářel bicí? Přímo v DAW (Reaperu, FL Studiu)? Naklikals je v MIDI?

Obecně to v DAW funguje tak, že si vytvoříš midi stopu... V piano rolu si naklikáš jednotlivé bicí a na tu stopu pověsíš VSTI instrument. Ve tvém případě EZdrummer. Pak tuto stopu vyrenderuješ třeba do waw, podoby buď celých bicích naráz, anebo jednotlivé bubny zvlášť. Každý nahrávací program by toto měl umožňovat. Minimálně Reaper ano.
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30

Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiddenplate »

FL Studio

Channels -- Add One -- More... -- EZDrummer

Channels -- Add One -- EZDrummer

Right Click EZDrummer -- Piano Roll -- MIDI

File -- Export -- Wave file...
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“