potřeboval bych poradit ohledně nějakého slušného kond. mikrofonu, který dobře funguje s klasickou kytarou.
Kombo s fantom. napájením mám (Roland AC-60), nahrávat nebudu. Proto nějaký co funguje dobře live. Cenový strop: cca 3000. Díky
mozno v buducnosti prides na to, ze budes, preto by som volil nieco univerzalne, co sa da pouzit aj na stage aj na nahravanie (cez zvukovku). po skusenostiach s nahravanim akustickej gitary by som v cene okolo 3000 momentalne isiel po Shure PG81, mozno AKG C 1000... na sirokomembranovych mikrakoch nylonky velmi nevyniknu, ale to je mozno len moj dojempiranha90 píše: nahrávat nebudu...
???piranha90 píše:Nepotřebuji nějaké membránové. Asi bych šel po nějakém kardioidovém....
Pg81 je malomembránovejpiranha90 píše:Nepotřebuji nějaké membránové. Asi bych šel po nějakém kardioidovém. Uvažuji o tom Shure pg81. Bohužel to bude asi koupě zajíce v pytli. Nechám se překvapit. Nebo nějaký jiný tip?Nebo nevíte o nějakém, co se připojuje přímo na tělo kytary? Nějaký takový jsem někde viděl, na nějakém videu. Ale v obchodech nikde nic.
Velmi pozdě, ale přece.piranha90 píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně nějakého slušného kond. mikrofonu, který dobře funguje s klasickou kytarou.
Kombo s fantom. napájením mám (Roland AC-60), nahrávat nebudu. Proto nějaký co funguje dobře live. Cenový strop: cca 3000. Díky
Je vhodný.dubar píše:http://kytary.cz/sennheiser-mk-4/HN119036/ zdarec lidi potřebuju zjistit jestli tento mikrak je vhodný jak do studia dá se říci skoro na všechno hlavně na akustickou kytaru.dík za radu.