Johnson j-station

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
jenyceg

Johnson j-station

Příspěvek od jenyceg »

Nazdar přátelé,
už je to asi dost out of time, ale vytáhl jsem z archívu svůj starý (dobrý) j-station. Chtěl bych se optat (návod mám, ale po americky veľa neviem:-)), jaký kábl je nutný k propojení J-Statu s PC? Jaký je to typ, kde ho sehnat, bude chodit s win XP? Chtěl bych zkusit trochu zaktualizovat zvuky (v nových možnostech je i bypass, ten bych chtěl prubnout) a vůbec vyzkoušet možnosti software j-edit. nikdy jsem s tím nepracoval a přiznávám, že třeba problematikou MIDI jsem naprosto nedotknutý. vždycky jsem to měl jen jako modeler před kombem solton chorus 50 a byl jsem spokojený. Díky moc.
jenyceg

Re: Johnson j-station

Příspěvek od jenyceg »

Tak nic, díky:-).
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Jak nic? Co nic?
Problém vyřešen?
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Spíš, že 26 přečtení, ale žádná odpověď. Asi to všichni kolegové používali jen, jako já - jen hráli, ale nehrabali se v tom hlouběji. Navíc je to mašina z roku 2000, dnes už to moc lidí nezná a nepoužívá. Šlo mi o konkrétní zkušenosti. Po pátrání na webu jsem tak nějak zjistil, že řešením by asi mohl být MIDI/USB kabel, ten ale stojí na kytarách 500Kč. To už asi do toho investovat nebudu, zvlášť, když nemám jistotu, že by mi to chodilo.Já jsem j-station vytáhl jen z nostalgie. Když se vrátí zpět do archívu, nic se neděje. Takže díky i těm, co jen přečetli a zajímali se.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

jeste muzes risknout, tyhle jsou k sehnani za 2-3 dolary na ebay a cinskych serverech (tmart, deal extreme atd) Ja ho mam ale nefungoval mi :)

Obrázek
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
filo01

Příspěvek od filo01 »

Já ho mám a s MIDI keyboardem funguje.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Díky, zkusím.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

filo01 píše:Já ho mám a s MIDI keyboardem funguje.
jj, je to s nima loterie, nekomu funguje, nekomu ne. Stravil jsem s navodama z netu na tom asi 2 dny a pak jsem si potupne koupil drazsi :) Potreboval jsem ho ke starsimu Fishman Aura efektu.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Jj, přesně tak. Hledal jsem kabel pro aktualizaci Line6 M13, ale někde psali, že to s těma levnejma moc nefunguje (neumí tak velký datový tok). Takže jsem radši koupil kvalitní od M-Audio. Zkus se podívat na Aukro, ty čínské se tam prodávají kolem 200 i s poštovným (http://aukro.cz/listing/listing.php?str ... rch_scope=), což je cca stejná cena, za kterou to koupíš i z číny. Kdyžtak ho obratem prodáš (za míň :-)

Nevím, jak funguje ten J-edit, ale možná bude potřeba ještě nějaký software na propojení s MIDI vstupy/výstupy (třeba Midi-OX), ale to by asi měl mít v sobě (K Line6 M13 žádný soft není, musí se to nahrát přes nějaký software podobný Midi-OX).
jenyceg

Příspěvek od jenyceg »

Vyzkouším. Rozjel jsem dotazy mezi spřátelenými klávesáky, třeba bude mít někdo káblík a bude ochotný ho na vyzkoušení půjčit. Díky za rady.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Kdyby sis dal do profilu odkud jseš, možná by se někdo našel i tady.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“