http://www.japanvintageguitars.com/Indi ... 20Koa.html

No, nevímWakizashi píše:Budu za malého kacíře. Žádné SG se mi nelíbí. V mátné černi, javorovým hmatníkem s FR a EMG nebo DiMarzio by to asi byla jiná. .)
Moc moc moc hezký!MrB14ck píše:melodymaker v pelham blue!!!
Jsem si říkal, že LTD/ESP by mohla něco takového dělat, stejně jako jejich LP s FR.Nero píše:No, nevímWakizashi píše:Budu za malého kacíře. Žádné SG se mi nelíbí. V mátné černi, javorovým hmatníkem s FR a EMG nebo DiMarzio by to asi byla jiná. .)
je zajimave ze mladi metalisti chcou VZDYCKY černočerné kytary. Navzdory tomu ze na tmavém podiu v cernem obleceni uz z pate rady neni videt ze na neco hrajeWakizashi píše: S černou kobylkou a bez lemu by to byla krásná kytara.
takže s tím mým červeno-metalízovým RGAčkem mám ještě šanci být trendy ?Bummer píše:Móda se vrací. Podle mě se do pěti let rozmáchnou barvy, co měly úspěch v osmdesátých a pak se začne vracet černá.
No ani ne, třeba kombinace černé a zlaté je sexy na základních deskách Asus, co teď mají.hyenik píše:je zajimave ze mladi metalisti chcou VZDYCKY černočerné kytary. Navzdory tomu ze na tmavém podiu v cernem obleceni uz z pate rady neni videt ze na neco hrajeWakizashi píše: S černou kobylkou a bez lemu by to byla krásná kytara.![]()
Ja jsem ji mel taky![]()