Jaké SG se vám líbí?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké SG se vám líbí?

Příspěvek od Smrťokvítek »

Koa je dobrý dřevo. :) Akorát zvukově to možná nebude úplně ono.

http://www.japanvintageguitars.com/Indi ... 20Koa.html

Obrázek
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Ale krásný dřevo to je, o tom žádná! :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Dneska je to nějaké výživné :mrgreen:

Obrázek
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
torchie!

Příspěvek od torchie! »

Kráska. :) Mít tak small block inlaye, nechtěl bych nic jinýho...
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
Malfeitor

Příspěvek od Malfeitor »

Mě se nejvíce líbí tato! :oops:

Obrázek
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Obrázek
Tak hnusná až je nádherná!
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak tohle je asi uplne nejvic, co jsem kdy videl! pelham blue custom
krade

Příspěvek od krade »

trochu moc načinčaný. a vůbec, chtělo by to trochu otřískat, aspoň pár šrámů...)
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

Budu za malého kacíře. Žádné SG se mi nelíbí. V mátné černi, javorovým hmatníkem s FR a EMG nebo DiMarzio by to asi byla jiná. .)
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

melodymaker v pelham blue!!!
Obrázek
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Wakizashi píše:Budu za malého kacíře. Žádné SG se mi nelíbí. V mátné černi, javorovým hmatníkem s FR a EMG nebo DiMarzio by to asi byla jiná. .)
No, nevím :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
langja

Příspěvek od langja »

MrB14ck píše:melodymaker v pelham blue!!!
Moc moc moc hezký!
pap

Příspěvek od pap »

Dost mě baví tahle 2014 futura.
Obrázek
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

Nero píše:
Wakizashi píše:Budu za malého kacíře. Žádné SG se mi nelíbí. V mátné černi, javorovým hmatníkem s FR a EMG nebo DiMarzio by to asi byla jiná. .)
No, nevím :)
Jsem si říkal, že LTD/ESP by mohla něco takového dělat, stejně jako jejich LP s FR.:) Akorát mi chybí značky na hmatníků (byť to není javor). Ty firmy nechtějí mít moc práce s ebenem, tedy jestli to byl ebenový hmatník. To žluté lemování je otřes s tím zlatým FR a pořád je úprava přední desky poměrně vyhlazená. Ale fajn pokus. S černou kobylkou a bez lemu by to byla krásná kytara.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

Wakizashi píše: S černou kobylkou a bez lemu by to byla krásná kytara.
je zajimave ze mladi metalisti chcou VZDYCKY černočerné kytary. Navzdory tomu ze na tmavém podiu v cernem obleceni uz z pate rady neni videt ze na neco hraje 8)
Ja jsem ji mel taky :lol:

U akustiky casto zminovana cerna s vyrezem je imho trochu jinak, tam je to jasna touha se vyčlenit z te obrovské "načural" armády, ale u elektriky je to zajímavé.
Zrejme to bude nejaky socialni jev, podobne jako ze mladé holčičky chtějí všechno růžové :)
Ale i je to postupně přejde, stejně jako metalisty nudné celočerné kytary 8)

PS: ta pelham blue výš, to je moc pekny odstín, zajimavy, netradiční a pěkný.
postupně si na to zvykneme i u kytar, jako si zvykáme např. u automobilů.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Móda se vrací. Podle mě se do pěti let rozmáchnou barvy, co měly úspěch v osmdesátých a pak se začne vracet černá. :-)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Bummer píše:Móda se vrací. Podle mě se do pěti let rozmáchnou barvy, co měly úspěch v osmdesátých a pak se začne vracet černá. :-)
takže s tím mým červeno-metalízovým RGAčkem mám ještě šanci být trendy ? :D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Jo jo, jen vydrž. :-D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Wakizashi

Příspěvek od Wakizashi »

hyenik píše:
Wakizashi píše: S černou kobylkou a bez lemu by to byla krásná kytara.
je zajimave ze mladi metalisti chcou VZDYCKY černočerné kytary. Navzdory tomu ze na tmavém podiu v cernem obleceni uz z pate rady neni videt ze na neco hraje 8)
Ja jsem ji mel taky :lol:
No ani ne, třeba kombinace černé a zlaté je sexy na základních deskách Asus, co teď mají.:) Ale na té kytaře se mi to opravdu nelíbilo. Nevím, co to znamená být mladý, ale 20 mi už není. A abych se přiznal, obecně mi už na barvě těla prakticky nezáleží. Hlavní je, jak se kytara drží a jak se na ni hraje:)
krade

Příspěvek od krade »

k těm barvám...jsem jedinej, komu se líbí ty klasický hnědý (jako třeba teď řady faded)? hodně se tyhle dělaly v 70. a 80. letech. mimochodem teď je jedno takový sg s bigsby na bazaru, jen mimo moje možnosti, škoda
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“