Tranzistorový zesík a krabičky do začátků
Pravidla fóra
-
Stanley Glazoff
Re: Tranzistorový zesík a krabičky do začátků
U tech levných bych dal sanci IMG,jinak Laney GH,na bazaru uz se da sehnat za hubicku,pamatuji si jak jsem hledal svůj první lampac,Laney porad stal tesne pod 20,na bazaru to nebylo o moc lip,tak jsem si koupil z druhy ruky Carvina za 16500,a to zkresleni bylo uplne nepouzitelne.Jo,uz dlouho se tu vali dord asi za devítku,mozna by se vyplatilo trochu pritlacit,oni to umeji,ti kluci cesky usaty
Jo,pardon,ted ctu,ze je to od desitky do dvacítky,no proc vůbec premyslis o nejakých bugerach?Za 20 uz sezenes delo,staci sledovat bazar 
Nebo třeba Peavey 6506 Plus 112, mně se tohle kombo hodně líbí.
Teď je i na bazaru za 9500,- Za ty prachy bezkonkurenční.
Teď je i na bazaru za 9500,- Za ty prachy bezkonkurenční.
Cort KX1Q BC (SD-SH6, EMH-HZ); Randall RD5CE; Boss DS1 Japan; futrál; kabely; stojany; trsátka; zámky; metronom ...
- Konipas
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/metalkonipas
- Kontaktovat uživatele:
Kombo je to asi velice slušný, akorát kdo se s tím má tahat na koncerty, pokud tam reprobox bude? Ale to by mi ani tak nevadilo, když si vezmu, kolik bych dal za hlavu a reprobox zvlášť, tak je to ok. Ale vadilo by mi, že to nemá clean channel, je nějaká možnost, jak docílit čistýho zvuku jiným způsobem, než snížením gainu na jednom z kanálů? Nějak ten předzesilovač obejít, získat čistej zvuk krabičkama a vrátit se až na koncovej zesilovač? Bohužel se v tom nevyznám. Jako stejně čistej používám jen zřídka, ale rozhodně by se mi hodil, to beze sporu. Nemít clean je pro mě jako hrát u bicích děla na dvojšlapku a neumět zahrát ani žádnou easy popovku na single pedal.