Tranzistorový zesík a krabičky do začátků

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Stanley Glazoff

Re: Tranzistorový zesík a krabičky do začátků

Příspěvek od Stanley Glazoff »

U tech levných bych dal sanci IMG,jinak Laney GH,na bazaru uz se da sehnat za hubicku,pamatuji si jak jsem hledal svůj první lampac,Laney porad stal tesne pod 20,na bazaru to nebylo o moc lip,tak jsem si koupil z druhy ruky Carvina za 16500,a to zkresleni bylo uplne nepouzitelne.Jo,uz dlouho se tu vali dord asi za devítku,mozna by se vyplatilo trochu pritlacit,oni to umeji,ti kluci cesky usaty :D Jo,pardon,ted ctu,ze je to od desitky do dvacítky,no proc vůbec premyslis o nejakých bugerach?Za 20 uz sezenes delo,staci sledovat bazar :D
Dzouzef

Příspěvek od Dzouzef »

Nebo třeba Peavey 6506 Plus 112, mně se tohle kombo hodně líbí.
Teď je i na bazaru za 9500,- Za ty prachy bezkonkurenční.
Cort KX1Q BC (SD-SH6, EMH-HZ); Randall RD5CE; Boss DS1 Japan; futrál; kabely; stojany; trsátka; zámky; metronom ...
Konipas
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/metalkonipas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konipas »

Kombo je to asi velice slušný, akorát kdo se s tím má tahat na koncerty, pokud tam reprobox bude? Ale to by mi ani tak nevadilo, když si vezmu, kolik bych dal za hlavu a reprobox zvlášť, tak je to ok. Ale vadilo by mi, že to nemá clean channel, je nějaká možnost, jak docílit čistýho zvuku jiným způsobem, než snížením gainu na jednom z kanálů? Nějak ten předzesilovač obejít, získat čistej zvuk krabičkama a vrátit se až na koncovej zesilovač? Bohužel se v tom nevyznám. Jako stejně čistej používám jen zřídka, ale rozhodně by se mi hodil, to beze sporu. Nemít clean je pro mě jako hrát u bicích děla na dvojšlapku a neumět zahrát ani žádnou easy popovku na single pedal.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“