z PC do inputu komba

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Koxík
Kontaktovat uživatele:

z PC do inputu komba

Příspěvek od Koxík »

Mám dotaz. :wink: Když výstup na repráky z PC připojim do komba, (ale nemyslim do vstupu pro CD, myslím normálně do vstupu pro nástroj), může se něco stát? Pokud to totiž připojim do vstupu pro CD tak je to moc potichý.Díky za odpovědi :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nemělo by se stát nic, jen to nenech hned praštit plnou hlasitostí... Prostě se chovej k repráku "citlivě"... Jinak teda netuším, k čemu ti to bude... :shock:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Teoreticky asi ne. (Bez záruky) Myslím si, že to bude skoro stejný jako když tam dáš aktivní nástroj. Ale jestli to budeš zkoušet. Tak si dej hlasitost na zvukovce na minimum a pomalu přídávej uvidíš co se bude dít za zvuky....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Nero píše:Nemělo by se stát nic, jen to nenech hned praštit plnou hlasitostí... Prostě se chovej k repráku "citlivě"... Jinak teda netuším, k čemu ti to bude... :shock:
tak bude mít to kombo místo repráků ne? :wink:

jinak já dělal s mým malým kombem tolik ptákovin, že tohle je oproti tomu nic :lol: nic se ti stím nestane, akorát bys to opravdu neměl hulit na max. :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Ok, jdu to prubnout :D držte mi palce
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, já mám radši svoje repro než kombo, z něj se mi zvuk natolik nelíbil... :wink:

Jinak pokud budeš opatrnej s hlasitostí, nic se stát nemůže...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Mno počkej je ti jasné ,že jestli si chces na kombu poustet muziku kvalitu ti to jeste zhorsi?
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

*Twisted.Brother* píše:Mno počkej je ti jasné ,že jestli si chces na kombu poustet muziku kvalitu ti to jeste zhorsi?
JJ, zrovna sem to zkusil a stojí to za h***o :D
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Náhodou to neni taková kravina..... Já mám nějaký cca 50 W kombo. Do kompu sem píchnul rozdvojku (zvukovka s 1 výstupem). Do rozdvojky standartní 2.0 repro a do druhýho výstupu rozdvojky sem narval řádně podbasovaný kombo a při Fast and Furious se vokna otřásaly.
holt když si chce někdo užít 2.1 zvuk a nemá dobrou zvukovku a repráky tak je to nejlepší řešení. Můžu jen doporučit.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“