Na co hrajete?
Pravidla fóra
Re: Na co hrajete?
trošku apdejt:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
No a jak to hraje? Stálo to za ty prachy a další zásuvku plnou? 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Tys neviděl jeho FB status? 
už sem to postoval na fb - za ty prachy je to rozhodně nej analogový echo co jsem měl (ti co mě znají ví že delayů a ech mi rukama prošlo fakt hodně
) na starej five knob to samozřejmě nemá ale ten je cenově trochu někde jinde...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Tak sorry no.
Se zeptám zas za pár týdnů. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
aktuální domácí sestava

www.black-audio.net
www.black-audio.net
-
stepanovicd
PRS Tremonti SE (Tremonti Treble + Bass)
Marshall JCM 2000 DSL 50
Orange PPC 212 CB
Morley Tremonti Wah
Ibanez TS 7
Marshall JCM 2000 DSL 50
Orange PPC 212 CB
Morley Tremonti Wah
Ibanez TS 7
PRS Tremonti SE (PRS Tremonti Bass + Treble)
Blackstar HT 50
Orange PPC 212 CB
Morley Tremonti wah
Ibanez TS7
Blackstar HT 50
Orange PPC 212 CB
Morley Tremonti wah
Ibanez TS7
Tak jsem si rozšířil svůj kytarový zásobník o Fender US strata 
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
Nádherná kresba jasanuAnvil píše:Tak jsem si rozšířil svůj kytarový zásobník o Fender US strata
Jo, to PRS je fantastický.
Ano, pěkný holky to jsouBejk píše:Nádherná kresba jasanuAnvil píše:Tak jsem si rozšířil svůj kytarový zásobník o Fender US strata. A to PRS od Cortu je taky parádní
, škoda, že se skoro nevidí.
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
Tak i já přidám fotečku, když už jsme se k tomu dostali.
http://s11.postimg.org/hhz7ue5gj/P1160696.jpg
Bohužel ten lak, ač to není vidět, je lehce transparentní a ta kresba jasanu pod ním vidět je, nicméně kresba krku- nádhera
.
A zvuk- to je prostě slast...
Bohužel ten lak, ač to není vidět, je lehce transparentní a ta kresba jasanu pod ním vidět je, nicméně kresba krku- nádhera
Když budeš mít mezi svátkama cestu do Phy, tak klidně můžeš vyzkoušetBummer píše:Jo, to PRS je fantastický.
Jak to tedy hraje? Když to třeba srovnáš s fenderem? Já viděl kdysi na ebay na prodej natural (jestli si dobře pamatuji, ale byla to asi GMP 2), vypadal taky úžasněBejk píše:Tak i já přidám fotečku, když už jsme se k tomu dostali.
Bohužel ten lak, ač to není vidět, je lehce transparentní a ta kresba jasanu pod ním vidět je, nicméně kresba krku- nádhera.
Boží top. 
tak to napiš tam, pls, ať je to téma aktivní, třeba to Jurášovi prospěje 
| Cruel YT | Cruel sptf
Kytary: jackson kvx 10, fokusH les paul, Yamaha egg 112 c
Aparát: marshall valvestate 8040, marshall vs 15r
Efekty: boss ce 5, mxr zw 44, digitech rp 200
Trsátka. jim dunlop tortex 0,88mm,jim dunlop ultex 1,00
Aparát: marshall valvestate 8040, marshall vs 15r
Efekty: boss ce 5, mxr zw 44, digitech rp 200
Trsátka. jim dunlop tortex 0,88mm,jim dunlop ultex 1,00
Tak já mam tohle:
kytary: Jackson DKMGT, Godin LG P90 (používam míň, snažim se prodat nebo vyměnit)
kombo Laney LC30 + efekty Radial Texas Bones a Carl Martin Wah
kytary: Jackson DKMGT, Godin LG P90 (používam míň, snažim se prodat nebo vyměnit)
kombo Laney LC30 + efekty Radial Texas Bones a Carl Martin Wah