Beta aivin rv-100 digital reverb pedal

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
fejtis
Kontaktovat uživatele:

Beta aivin rv-100 digital reverb pedal

Příspěvek od fejtis »

Ahoj, potreboval bych radu.

Koupil jsem tento reverb (novy) a napajim ho adapterem. Po zapojeni vstupu a vystupu se rozsviti zelena kontrolka CHECK a skrz efekt jde signal. Mackanim pedalu se ale vubec nic nedeje, signal se neupravi, kontrolka nezmeni barvu, proste nic, porad obycejna cista kytara. Nevim jestli je to vyrobni vada ci co :(

Diky za rady
Fořt

Re: Beta aivin rv-100 digital reverb pedal

Příspěvek od Fořt »

Měl jsem podobný problém s BA ME-100. Nezbylo než reklamovat a vyměnit za jiný funkční. Krabičky jsou to dobré, ale zmetkovitost je asi vyšší než třeba u Bosse.
fejtis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fejtis »

Díky za odpověď. Předal jsem to elektrikářovi ať se na to mrkne. Jen mimochodem , jaké mají efekty této značky indikaci LEDek? Když je zapojen adaptér, svítí zeleně, když je efekt sepnut .. změní se LEDka nebo ne?
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Myslím, že normálně červenou. Ovšem u toho ME-100 to tak jednoduché není. Má sekci modulace a reverb/delay. Pokus je ON jen modulace, červeně. Pokud je aktivní jen RV/DL, tak zeleně. A pokud obě sekce (RV/DL se ovládá ext. switchem), tak žlutě. Ale u tebe by to asi mělo být jen zeleně, při vypnutí by asi nemělo svítit nic, ne?
fejtis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fejtis »

U mě to je tak, že když jedu přes adaptér - svítí zeleně a když přes baterku tak oranžově (zřejmě že nemá plnou kapacitu). Oba stavy ale nereverbují, tak předpokládám, že při zapnutí reverbu by to mělo být červeně.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“