Ahoj
Dostal jsem od kamaráda Jolanu bez kobylky, takže jsem koupil novou která do starých děr překvapivě nepasuje. Jaký materiál na zadělání a postup je nejlepší?
Napadly mě dva způsoby: narvat tam dřevěný kolík zafixovaný lepidlem nebo díru vyplnit nějakou pryskyřicí či tmelem k tomu vhodnou ( třeba Onetime ). Hlavně mi jde o to aby to drželo protože se starý a nový díry na šrouby budou tak z 1/3 překrývat.
Díky
Převrtání kobylky Jolana Diamant I
Re: Převrtání kobylky Jolana Diamant I
Zaklížit dřevěným kolíkem a převrtat.
Onetime rozhodně ne! Nemá žádnou pevnost! Je vhodný na zamaskování nějakých trhlin,např. na zdech před malováním. A ještě se časem trochu propadá. Po vytvrdnutí je to spíše jako pěnový polystyren.
Ale klidně to zkus...

Onetime rozhodně ne! Nemá žádnou pevnost! Je vhodný na zamaskování nějakých trhlin,např. na zdech před malováním. A ještě se časem trochu propadá. Po vytvrdnutí je to spíše jako pěnový polystyren.
Ale klidně to zkus...
Re: Převrtání kobylky Jolana Diamant I
Ideální stav je jak říká tengli udělat přibližný kolík o trošku větší než je hloubka díry. Následně vlepit kolík. Po zaschnutí zabrousit do rovna s povrchem a v případě nějakých mini mezer po krajích kde kolík 100% nedoléhá ty mezery vyplnit gelovým lepidlem a až lepidlo zaschne tak ještě znova přebrousit. Dosáhneš tak povrchu na který když stříkneš lak nepůjde absolutně poznat, že tam něco bylo 
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.