Jsou taková základní pravidla, třeba přívodní kabel od jacku k první triodě by měl být stíněný a co nejkratším drátem. Součástky připojené na mřížky mají být přímo na mřížkách s nejkratším možným přívodem.
Já si řikal jak ti může 800 pískat...
Já bych s panem Fairaislem ale vůbec nesouhlasil Cobru vlastním čistej kanál je perfektní a oba zkreslené jsou famozní jak Crunch kterej je snad nejperkusivnější kanál co jsem kdy na nějakém aparátu slyšel a doporučil bych ho na třeba na hraní rychlích palmutu alá trash metal apod. A Lead který je hodně tučnej a zase bych ho doporučil třeba na kapely typu Crowbar nebo Deftones .Zvuzkově bych ho řadil na mix mezi Mesou a Marshallem z obou aparátu si vzal to nejlepší a to jak super hutný spodky tak prurazný středy díky lampám el34.Na závěr bych dodal že stím zesíkem mám nahráno spoustu koncertů a spoustu zkoušek všude kde jsem byl apec vzbudil rozruch jenom úsměvná vzpomínka když jsem přitáhnul Cobru na první zkoušku tak nejdřív borci se ptaly co to je za značku a pak když jsem zahrál spadla jim čelist a začali lovit informace o a aparátu na mobilech na google stím že to nejlepší v mÍstnosti a nejlepší co kdy slyšely (v mistnosti byl ještě Marshall 900,Peavey 5150 Mesa dual.)Takže bych doporučil si ho klidně vyzkoušet momentálně se dá sehnat na bazaru za 22-23 tisíc což je o proti původní ceně 68 litru fakt vysměch a aparát hraje dokonale a navíc jeho koupí získáte hlavu kterých tady moc není a bude te mít i jinej zvuk a nebudete znít jako všichni co maj Mesu nebo Engla.Moleek píše:Přečti si tento příspěvek Pana F. z ESH
komba-zesilovace-reproboxy/framus-cobra ... us#p578480
Na jeho základě (a celého tématu) mám dojem, že takovýmhle aparátem se zabývat asi nebude chtít