Relic look na strata
-
woro90-1
Re: Relic look na strata
Plumm: Obrázek výše už je relic jako prase, původně jsou džíny jednolitě tmavě modré, žádná světlá místa na švech a podobně - to už je dobělené a ve skutčnosti trvá dlouho než to takhle vybledne. To, co má ta slečna, už je prasečina - neplní to svou funkci, táhne do toho zrovna v nejpitomějším místě (pod 20°C se venku neposadíš) a jinde je v tom teplo.
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, funkce děravejch a uříznutejch džín je totiž zahřát za sychravejch podzimních večerů při sezení v parku na lavičce.woro90-1 píše:Plumm: Obrázek výše už je relic jako prase, původně jsou džíny jednolitě tmavě modré, žádná světlá místa na švech a podobně - to už je dobělené a ve skutčnosti trvá dlouho než to takhle vybledne. To, co má ta slečna, už je prasečina - neplní to svou funkci, táhne do toho zrovna v nejpitomějším místě (pod 20°C se venku neposadíš) a jinde je v tom teplo.
-
woro90-1
Funkce jakýchkoli kalhot je, aby v nich bylo lépe než bez nich. Jinak jsou to kalhoty na h***o a je jedno jak vypadají. Od toho jsou doplňky. Totéž kytara, na tu by se mělo dát aspoň trochu pohodlně hrát a měla by ladit, ne mít polovinu HW zarezlou a drouhou polovinu umělecky roztřískanou, ježit se třískami a kusy rozlámaného pickguardu. Ale přiznávám že je mi vcelku jedno v jakém stavu kdo má svoji kytaru a co si o tom kdo myslí, jen mě tohle téma baví 
Plumm: Tyhle fotky mně přesvědčily, že někdy relic za to stojí! U letadýlek mi to je fuk.
Včera mi přivýměně baterek jedna spadla z ruky a ťukla záda nové kytary, jak jsem ji měl na klíně. Tak je tam první šrám z mojí blbosti.
Včera mi přivýměně baterek jedna spadla z ruky a ťukla záda nové kytary, jak jsem ji měl na klíně. Tak je tam první šrám z mojí blbosti.
Zdarec, tak jsem včera začal se svým relicem po přečtení tohoto topicu. Mám SX stratocastera, kterému se chci věnovat hlavně esteticky protože zvukově se toho moc zachránit nedá
rád bych znal váš názor...
Úplně sem si zamiloval stratocaster Rory Gallaghera
http://www.makenmusic.com/productImg/Fe ... ntBody.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=O_Et0L_4vJU - krásně je slyšet a hlavně vidět od 4:00
ale protože mám jen sunburst tak jsem jako velmi hrubou inspiraci použil tohle:
http://www.makenmusic.com/productImg/fe ... t_body.jpg
Úplně sem si zamiloval stratocaster Rory Gallaghera
http://www.makenmusic.com/productImg/Fe ... ntBody.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=O_Et0L_4vJU - krásně je slyšet a hlavně vidět od 4:00
ale protože mám jen sunburst tak jsem jako velmi hrubou inspiraci použil tohle:
http://www.makenmusic.com/productImg/fe ... t_body.jpg
Epiphone Explorer (mnou upravený), Ibanez V205SECE-NT, Vintage SX stratocaster, Epiphone Dot CH, Marshall AVT150, Epiphone bass
Re: další foto
Epiphone Explorer (mnou upravený), Ibanez V205SECE-NT, Vintage SX stratocaster, Epiphone Dot CH, Marshall AVT150, Epiphone bass
Já bych ti za to zpřerážel ruce. Myslíš, že nožíkem nahradíš 20 let intenzivního hraní?
Zpřerážíš ruce i firmám co to normálně prodávají v obchodech ?kmensik píše:Já bych ti za to zpřerážel ruce. Myslíš, že nožíkem nahradíš 20 let intenzivního hraní?
Přečti si první příspěvek tohohle témata...
Naposledy upravil(a) Nero dne 2.02.2014 21:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny 2 posty, používej funkci Upravit.
Důvod: Sloučeny 2 posty, používej funkci Upravit.
-
arcilucifer
Pouzij smirkovy papir 80 hrubost, pak to privaz za kouli a projed ulici tam a zpatky. Tohle je vazne soft relic opizlanej nozikem.
Dobře
dík za radu... co kdybych si opravdu chtěl udělat takovou signaturu Rorryho Gallaghera ? Asi bych musel mít správný dřevo aby mělo ten hnědý odstín...
-
arcilucifer
To potom namoris.
Aha tak děkuju
takže když nebudu chtít aby to vypadalo blbě tak to musí být opravdu tvrdší a potom tělo namořit... pak se zase podělím 
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Ty světlé rýhy okolo toho obnaženého dřeva vypadají dost blbě. Když už, měl jsi to sedrat až na dřevo. Vypadá to nepřirozeně.
Dobře, přesně tyhle názory potřebuju... chci to pak zkusit mořit, tak to udělám až na dřevo, co jsem začal, namořím to a uvidím jak to bude vypadat...
Dělej si co chceš, já relicking považuju za kýč, ať je to Fender CS, Axel nebo Dimavery. Mám krásného 40 let starého Les Paula a je šíleně dobitý, protože na něj 40 let hráli cikáni. Opravdu hráli, neodrbávaji šmirglem ani střepem. Hráli. Chápeš ten rozdíl? Zkus si to samé udělat s konečkama prstů, jestli ti to nahradí léta hraní.danekdj píše:Zpřerážíš ruce i firmám co to normálně prodávají v obchodech ?kmensik píše:Já bych ti za to zpřerážel ruce. Myslíš, že nožíkem nahradíš 20 let intenzivního hraní?
Hello Kitty Strat je krásný, relic je kýč.
"Čaues.Chystám se pořídit nějakou levnější kopii strata (bazar) a udělat z něj relic. Kdybyste měl někdo doma fajn strata tak nabízejte - nechci Stagg a DImavery apod. Možná nějakej Squier nebo dobrou fokusku či BaCH a další."kmensik píše:Dělej si co chceš, já relicking považuju za kýč, ať je to Fender CS, Axel nebo Dimavery. Mám krásného 40 let starého Les Paula a je šíleně dobitý, protože na něj 40 let hráli cikáni. Opravdu hráli, neodrbávaji šmirglem ani střepem. Hráli. Chápeš ten rozdíl? Zkus si to samé udělat s konečkama prstů, jestli ti to nahradí léta hraní.danekdj píše:Zpřerážíš ruce i firmám co to normálně prodávají v obchodech ?kmensik píše:Já bych ti za to zpřerážel ruce. Myslíš, že nožíkem nahradíš 20 let intenzivního hraní?
Hello Kitty Strat je krásný, relic je kýč.
Nechci nic víc... bohužel nemám nikde za přátele cigány co hrajou 40 let na stratocastera... zbytek je jen otázka vkusu, tvj je hold jiný.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
kmensik: Ať si každý dělá co chce, nemyslíš?
Vyjádřil se snad danekdj, že se domnívá, že nožíkem 20 let intenzivního hraní nahradí? Já mám také raději přirozeně vytvořený relic, ale co je himlhergot špatného na tom, že někdo chce mít odrbaně vypadající kytaru hned a ne za desítky let? Každému jeho chuť...když potom někdo oškrábe kytaru naprosto nesmyslným způsobem v místech, kde by se jen tak neoškrábala a vypadá pak s tím nástrojem jako blbec, který si spletl kytaru s bramborem, je to jeho věc.
Rád bych z toho udělal kytaru která bude vypadat zajímavě a ne jako špatně oškrábaná brambora... k tomu s tím nikde nechci chodit a chlubit se že hraju dvacet let, to ani vzhledem k věku nejde... chci aby to vypadalo prostě zajímavě 
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Nic ve zlém, ale myslím, že z toho vyleze jen rádobyzajímavá kytara 
Dejme tomu že jednoho dne, protože s tím nehodlám seknout a mám kapelu, moje hraní bude na takové úrovni abych si mohl dovolit Fendera a tohle může skončit jako krásná ozdoba nad PC, použitelná samozřejmě