Sonor Perfect Balance by JoJo Mayer vs. Sonor Giant Step

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Jan_CZ

Sonor Perfect Balance by JoJo Mayer vs. Sonor Giant Step

Příspěvek od Jan_CZ »

Zdravím,
vybírám single pedal a rozhoduji se mezi Sonor Perfect Balance by JoJo Mayer a Sonor Giant Step. Zajímá mě jestli někdo nemá osobní zkušenost s prvně zmíněným pedálem.

Děkuji.
Nindras
Bandzone: http://www.bandzone.cz/vimesvy
Kontaktovat uživatele:

Re: Sonor Perfect Balance by JoJo Mayer vs. Sonor Giant Step

Příspěvek od Nindras »

Jan_CZ píše:Zdravím,
vybírám single pedal a rozhoduji se mezi Sonor Perfect Balance by JoJo Mayer a Sonor Giant Step. Zajímá mě jestli někdo nemá osobní zkušenost s prvně zmíněným pedálem.

Děkuji.
Zkušenost určitě mám s tím Perfect Balance, vlastním ho již něco málo přes rok a nemůžu si stěžovat.
ALE - nemusí to sednout každému. Je to pedál, který má hodně vyrovnaný chod (tam i zpět jde vyrovnaně rychle), hladký pedál je dobrý pro skluzy a i další techniky, každopádně - je to pedál hlavně pro to techničtější hraní a asi ne moc pro řezníky. Taky se s tím dá jako zahrát i docela hlasitě, ale jak už jsem psal - spíše je vhodný spíše pro různé vychytávky, pro pocitové hraní (pedál je opravdu hodně citlivý na sešlap, což mně osobně nevadí, ale dá se to doladit i trošku jinak).
Technická stránka je taková ta klasika - nastavení tahu pružiny, pedál se dá polohovat nezávisle na beateru a naopak, navíc se pedál samozřejmě dá snadno "přiklapnout" k pedálu a zase složit; páskovej převod - to někomu vyhovuje víc, někomu míň než třeba řetěz, nebo direct drive - musíš si to "osahat" a vědět, co od pedálu chceš. :)
Bicí: Sonor Select Force Stage S Drive Set (barva - přírodní; dřevo - to samé, takže javor)
Snares: Pearl Chad Smith Signature 14"x5", Sonor Select Force 14"x6,5"
Činely: Istanbul Mehmet
Hardware: Gibraltar (9XXX), Sonor HW řady 400 + pedál Perfect Balance by Jojo Mayer
Paličky: Vater Manhattan - 7A; Vater Recording
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“