Ahoj. Sháním celolampové kombíčko, které by vážilo maximálně něco málo přes 10 kg a disponovalo výkonem alespoň 15 W. Možnost přepnutí na nižší výkon na domácí cvičení výhodou. Mým hlavním kandidátem je v tuto chvíli Laney CUB12 (popř. CUB12R). Doporučili byste mi toto kombo, nebo spíš něco jinýho? Jinak ptám se na kombo, protože předpokládám, že s hlavou a boxem se do tohoto hmotnostního limitu nevejdu, nebo se pletu?
Díky.
Lehké celolampové kombo - 15 W, do 10 000
Pravidla fóra
Re: Lehké celolampové kombo
Jaký máš cenový limit a jaký zvuk hledáš?
Edit: Jen namátkou další typy: Ampeg J-20 11,34kg
Fender blues junior 14,06kg
laney LC15 R cca 10,5kg
Edit: Jen namátkou další typy: Ampeg J-20 11,34kg
Fender blues junior 14,06kg
laney LC15 R cca 10,5kg
Fender Blues junior je teď na Hudebním bazaru za 8.000 !!!! To je pecka !! Ještě je tam Fender Pro Junior III za 6.000 !! Neváhal bych .... 
Akorát jsem si pořídil novou kytaru, takže spíš něco z bazaru do těch 10.000 Kč. No a zvuk? Chtěl bych, aby to zvládalo pěknej čistej, ale taky aby to dokázalo alespoň trochu rockově kreslit. Tvrdšího zkreslení se dá dosáhnout i s krabičkami, takže mi jde asi hlavně o ten čistej zvuk. Jinak u toho Laney CUB12 se mi právě líbí, že jde snižovat výkon bez externí výkonové brzdy a taky to, že je tam BASS/MID/TREB ekvalizace (oproti samotnému Tone u některých komb). No a ten 12" reprák taky nebude k zahození. 
- Alternátor
Omlouvám se, ruším. Slabá chvilka 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida