Mesa Boogie?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
nazaret

Mesa Boogie?

Příspěvek od nazaret »

Čaute co víte o týhle značce jak to hraje atd...?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

sh*t, nebrat.

:lol:
nodj

Příspěvek od nodj »

fakt na nic.. :lol:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

:D :D :D Hele to je to stejný jako kdybys se zeptal: "Jezdí Ferrari hodně rychle??? Co víte o týhle značce." :lol: Ne Fakt je to opravdová kvalita....
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 1.01.2008 12:07, celkem upraveno 1 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesa Boogie?

Příspěvek od hardcore guitarist »

nazaret píše:Čaute co víte o týhle značce jak to hraje atd...?
Metalové aparáty z USA ručně montované....Hi-gain zkreslení....stačí?
afektband

Re: Mesa Boogie?

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
nazaret píše:Čaute co víte o týhle značce jak to hraje atd...?
Metalové aparáty z USA ručně montované....Hi-gain zkreslení....stačí?
Metalové-nee, aparáty do všech stylů. ručně stavěné v USA, drahý jako prase, plný nejruznějších vychytávek (když jsou špatně ohmy, nic se nestane, prostě to nehraje...), skoro všichni je chtěj, skoro nikdo na ně nemá...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Kamahl píše:sh*t, nebrat.

:lol:
Jo-O :lol:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Ty olle to je dotaz, ... Najdi si nějaké recenze na Mesiny, myslím, že není nutné představovat aparáty, co mají víc točítek než multiefekty :) Prostě aparát, co milují jazzmani, stejně jako rokeři, metalisti a uznavači temných vod kytarové muziky... Prostě parádní aparát, co na něj pravidelně 90% lidí co na něj nemá, slintá v krámech, v časopisech, na webu... Formule 1 mezi aparáty, obrovská variabilita a všechno více než dobře.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
nodj

Příspěvek od nodj »

já to chcu! :cry: :evil:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

poud někdo hraje na kytaru tak dlouho, že do toho může narvat tolik tak určitě při vyslovení slova MESA ví o co se jedná, toto bych viděl na vtípek, nebo debilitu. Ani na jedno nenaletím 8)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
nazaret

Příspěvek od nazaret »

čau hoši tak sem hrál na celkem 3 propojený hlavy u kámoše a panečku lahůdečka jak blázen, nádhernej zvuk a celkově tak kvalita jak ze všeho čiší...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

nazaret píše:čau hoši tak sem hrál na celkem 3 propojený hlavy u kámoše a panečku lahůdečka jak blázen, nádhernej zvuk a celkově tak kvalita jak ze všeho čiší...
myslíš z Marshallu že? :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

... tak samozrejme, pokud nekdo ma doma Mesu a mysli si ze to je nic moc, tak me to muzete dat, ja uz s tim nejak nalozim. Diky!
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Joey píše:
nazaret píše:čau hoši tak sem hrál na celkem 3 propojený hlavy u kámoše a panečku lahůdečka jak blázen, nádhernej zvuk a celkově tak kvalita jak ze všeho čiší...
Eště že vim že to nemužeš myslet uplně vážně :P :D
A já bych si jeden kousek kdyžtak taky vzal,single recto nejlíp,ale jinej taky nevadí holt no,kdyžtak vyměnim za Laney LX35D...a když mě k tomu dáte i box nebo sedum litrů abych si ho postavil,dám vám k tomu nášivku punk floid!
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

bože já tak nesnášim tenhle podnik , všichni mesu všem cpou , všude kam se podívám tak je napsáno mesa , všichni maj mesu , všichni ji chtěj , všichni se sní vytahujou , a přitom mě to přijde jako běžnej drahej (cenově neodpovídající) univerzální aparát bez svýho charakteru , kterej si lidi kupujou proto že nevědi co chtěj ,a protože se bojej že by s jiným aparátem méně známím mohly udělat chybu, prostě tenhle mega kompromis vyhovuje nejvíce lidem . V žádným případě NEDOPORUČUJI . Za ty prachy nebo i menší se dají sehnat mnohem lepší a vyspělejší aparáty . Prostě už je jiná doba , a spousta lidí na to zapomíná , nebo se v tom už neorientujou.
Mesa pude časem do háje , protože jak řikám , už jsou tu modernější veci za modernější peníze , ale mesa pořát stojí na tom samim místě , akorát vymejšlej dražší a dražší věci .
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

MrDuck píše:
Joey píše:
Eště že vim že to nemužeš myslet uplně vážně :P :D
A já bych si jeden kousek kdyžtak taky vzal,single recto nejlíp,ale jinej taky nevadí holt no,kdyžtak vyměnim za Laney LX35D...a když mě k tomu dáte i box nebo sedum litrů abych si ho postavil,dám vám k tomu nášivku punk floid!
Ty volke kdyby se někdo fakt ozval :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Proč tady na mesy fuckujete? Hrál z vás fuckerů na ně nekdo?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Greeg píše:bože já tak nesnášim tenhle podnik , všichni mesu všem cpou , všude kam se podívám tak je napsáno mesa , všichni maj mesu , všichni ji chtěj , všichni se sní vytahujou , a přitom mě to přijde jako běžnej drahej (cenově neodpovídající) univerzální aparát bez svýho charakteru , kterej si lidi kupujou proto že nevědi co chtěj ,a protože se bojej že by s jiným aparátem méně známím mohly udělat chybu, prostě tenhle mega kompromis vyhovuje nejvíce lidem . V žádným případě NEDOPORUČUJI . Za ty prachy nebo i menší se dají sehnat mnohem lepší a vyspělejší aparáty . Prostě už je jiná doba , a spousta lidí na to zapomíná , nebo se v tom už neorientujou.
Mesa pude časem do háje , protože jak řikám , už jsou tu modernější veci za modernější peníze , ale mesa pořát stojí na tom samim místě , akorát vymejšlej dražší a dražší věci .
Zajímavý názor.
Souhlasím, že Mesa má vysoko snad než kvalitu tak cenu. Pořídit se dá určitě líp. Ale když máš Mesu, máš kvalitu, to bezesporu. Co ael pořídit za ty peníze než Mesu, to je zase jiné povídání.

Muj 1800. příspěvek :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Greeg píše:bože já tak nesnášim tenhle podnik , všichni mesu všem cpou , všude kam se podívám tak je napsáno mesa , všichni maj mesu , všichni ji chtěj , všichni se sní vytahujou , a přitom mě to přijde jako běžnej drahej (cenově neodpovídající) univerzální aparát bez svýho charakteru , kterej si lidi kupujou proto že nevědi co chtěj ,a protože se bojej že by s jiným aparátem méně známím mohly udělat chybu, prostě tenhle mega kompromis vyhovuje nejvíce lidem . V žádným případě NEDOPORUČUJI . Za ty prachy nebo i menší se dají sehnat mnohem lepší a vyspělejší aparáty . Prostě už je jiná doba , a spousta lidí na to zapomíná , nebo se v tom už neorientujou.
Mno já bych chtěl IMG,ale kdyby se rozdávaly mesy,ty by sis nevzal? :-) Rači bch single rect. než IMG jenom a jenom proto,že má 50W a ne 100 jako muj vysněnej img(100 je moc :P), a taky kuli tomu nádhernýmu plecu vepředu a vůbec dyzajnu...ale jinak IMG vede :P
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:
Zajímavý názor.
Souhlasím, že Mesa má vysoko snad než kvalitu tak cenu. Pořídit se dá určitě líp. Ale když máš Mesu, máš kvalitu, to bezesporu. Co ael pořídit za ty peníze než Mesu, to je zase jiné povídání.

Muj 1800. příspěvek :-)
Tak já bych si za ty prachy pořídil hlavu aod peavey a k tomu super reprobox...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“