Jolana

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: Jolana

Příspěvek od pavel68 »

Někdo si kupuje kytary pro radost z hraní....někdo z nostalgie a někdo pro to, aby si mohl vozit zadek v BMW....holt každý to má jinak hozený
Já to mám hozený tak, že bejt naivní blbec je proti přírodě :lol:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
grock

Příspěvek od grock »

Proč mi to pořád připomíná :
"...nebo ta Zagorová, možná hodná holka, ale 600t. bere...a Jandové..a jiní, milion ..."

Máš pravdu, s tím Tatarkou jsem nikdy nekomunikoval, ale je mi jedno, kolik má pozemků nebo že nebydlí ve stanu. Pro pojem Jolana to nemá význam.

Vadí mi, když někdo krade.
Je mi fuk, za kolik někdo nakupuje a prodává.
Každý chce nakoupit levně a prodat výhodně, Ty ne ? Stejné na Slovensku, v USA i v ČR.
Vadí mi veřejné osočování . Bazar čtu kvůli nástrojům a nebaví mě číst tyhle navíc vulgární výlevy. Úkol pro admina !
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Blahoslavení pravdoláskaři :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
grock

Příspěvek od grock »

že by další shoda se soudruhem Jakešem ? :D
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Pikus píše:Díky za odpovědi ;). Dám vědět jestli a jak jsem nakonec pořídil ;). Pokud to půjde dobře, měl bych jí mít příští víkend doma.
alexandry jsou obcne ty z nejvic pouzitelnych jolan na normalni hrani, vetsina veci tam bylo dobre. ale viz muj predchozi prispevek se zkusenosti s tou "nejpraktictejsi" verzi alexandry, pokud nechces ultra retro ujetej zvuk a nevadi ti nekonecna vazba ze snimacu ci cestujici kobylka, chce to nejaky upravy a investice. otazka pak je, jestli clovek nevyjde lip s necim, co neni potreba prekopavat a neni lepsi takovouhle kytaru prodat spis nejakymu sberateli kterej to vic oceni(a ze je zajem i o ty torza). naprosto ale rozumim ty pritazlivosti tehle kytary, taky jsem ji hrozne dlouho chtel - nez jsem s ni v nemodifikovane uprave stravil nekolik dni.

prekopana alexandra muze byt super nastroj, o kytare v puvodnim stavu bych spis rekl ze ma v praktickem zivote jen opravdu velmi omezeny zaber pouziti - na zivy hrani to fakt moc neni (i kdyz mam kamose co na ni normalne hraje koncerty, ma ji v puvodnim stavu a je spokojenej, je to spis vyjimka).
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

že by další shoda se soudruhem Jakešem ?
Jsi vůl :lol:

Ty prostě vidíš v tomhle volnou nabídku trhu, je to tak?

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=8 ... =25&order=

Pakliže (a to prokazatelně) bych za cenu tý Jolčy mohl mít ty straty 2 - 2,5 pak ji já považuju za nehoráznost.
Jeho další výkupní ceny zrovna tak. Thats all hele :wink:

Kterou řadu má Adame?
Naposledy upravil(a) MilanT dne 17.02.2014 17:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti dva příspěvky psané za sebou. Nauč se používat tlačítko UPRAVIT. Díky.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Kinx píše: alexandry jsou obcne ty z nejvic pouzitelnych jolan na normalni hrani, vetsina veci tam bylo dobre. ale viz muj predchozi prispevek se zkusenosti s tou "nejpraktictejsi" verzi alexandry, pokud nechces ultra retro ujetej zvuk a nevadi ti nekonecna vazba ze snimacu ci cestujici kobylka, chce to nejaky upravy a investice. otazka pak je, jestli clovek nevyjde lip s necim, co neni potreba prekopavat a neni lepsi takovouhle kytaru prodat spis nejakymu sberateli kterej to vic oceni(a ze je zajem i o ty torza). naprosto ale rozumim ty pritazlivosti tehle kytary, taky jsem ji hrozne dlouho chtel - nez jsem s ni v nemodifikovane uprave stravil nekolik dni.

prekopana alexandra muze byt super nastroj, o kytare v puvodnim stavu bych spis rekl ze ma v praktickem zivote jen opravdu velmi omezeny zaber pouziti - na zivy hrani to fakt moc neni (i kdyz mam kamose co na ni normalne hraje koncerty, ma ji v puvodnim stavu a je spokojenej, je to spis vyjimka).
Jak jsem psal, jedu si jen pro dřevo... co vím, tak tělo je v hodně dobrým stavu, krk by potřeboval určitě přepražcovat... toho, že do tý kytary určitě nějakej peníz nasypu a budu se jí hodně věnovat v dílně, se nebojím a naopak se na to těším :D.

(Postavil jsem dvě elektrický kytary, a "zrenovoval" Jolanu Vikomt a cca 60 let starou mandolínu do původího a v jistých mezích hratelnýho stavu.)

Nebudu na to shánět starej HW a snímače... to ne, chci z toho udělat "normální" kytaru na "normální" hraní s P90. Lubová kytara je mým snem, je to i krásná "imige"... ale když si položím otázku, jestli si mám koupit hotovou čínu za šest nebo zkusit dát torzo jolany do hratelnýho stavu, mám vcelku jasno ;).
grock

Příspěvek od grock »

pavel68 píše:
že by další shoda se soudruhem Jakešem ?
Jsi vůl :lol:

Ty prostě vidíš v tomhle volnou nabídku trhu, je to tak?

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=8 ... =25&order=

Pakliže (a to prokazatelně) bych za cenu tý Jolčy mohl mít ty straty 2 - 2,5 pak ji já považuju za nehoráznost.
Jeho další výkupní ceny zrovna tak. Thats all hele :wink:
Že jsem vůl (a budu dělat dosmrti jen mistra :) ), to mi říkali už soudruzi někdy v r.82-3, když mě lámali do strany a já odmítl. :D
Na ten inzerát se můžeš dívat různě. Já bych třeba za Graz. dva straty nedal ani náhodou. Někdo jiný možná jo, ale je to JEHO věc. Podle MÉHO názoru je běžný strat 79 lepší kytara než ta G. (pro hráče) a inzerát Jolaně lichotí. Já teda osobně měl jen Graz. Jolana, ne Resonet, prodal jsem ji za 7000, protože to pro MĚ byla dobrá cena a já pro tu kytaru neměl použití.
Další věc je, co bude za 10 let, za 20 ? Vzpomeň, co stály staré krabičky, když nastoupily mulťáky a co stojí dnes ? A jak naopak ty mulťáky ? Já třeba prodal starýho Big Muffa za 600,-kč :oops:Kolik bych za něj dostal dnes asi? Ale jinak toho nelituji, já bych ho nepoužil na nic, naopak se mi už léta stýská po 1 Ibanezce, co jsem prodal,ale kdo ví, jaký bych na ni měl názor, kdybych ji doma měl dnes... Kolik vlastně stojí ten strat 79 ? Na Ebay 1200, ale také 2500 (teda TAKÉ 2x tolik) ? Je Clapton šmejd, když si koupil straty po 200 dolarech a sestavil svou dnes tak drahocennou Blackie ?
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Že jsem vůl (a budu dělat dosmrti jen mistra
Jo jo - kdo umí, umí, kdo neumí, učí :lol:

Možná jsem zabedněnej a zaťatej wocas, ale vidím v jeho inzerátech prostě nehoráznost. Tam, odkud pocházím, je normální na to upozornit - je na zbytku jak se s tím srovná, víc v tom nehledej.
Je zcela irelevantní, jestli bys za to dva straty dal, či nikoli. To přece není meritem věci. Tím je zcela prostý fakt, že nabízet za něco ani ne polovinu hodnoty, navíc to nazvat skvělou nabídkou, je zkrátka prasárna non+ultra - přes to vlak nepojede. Von totiž panáček by to nevyměnil za nějakej vrak, na to vem jed.
Mi přijde že :
- nečteš co píšu
- nechceš to pořádně číst
- z nějakýho mě neznámýho důvodu potřebuješ bejt v opozici.

Nevím. Na ty OT dotazy ti s dovolením odpovídat nebudu - opět irelevantní. Že i já byl blbej a spoustu věcí co maj dneska cenu jsem poslal dál pod cenou, to máme za sebou asi všichni hele ...
Ale napsat, že inzerát Jolče lichotí je upe mimo moje chápání. To je stejný jako napsat, že výměna Porsche 352 v origo stavu za Boxtera tomu veteránu lichotí - dyk jsou to obě cabria a Boxter je driver friendly, že jo ...
P.S. dle mého skromného názoru si totiž nikdo tuhle Jolču nekoupí, aby na ni hrál, anýbržto proto, aby do ní investoval prachy. Pokud tomu tak není, opravte mě prosím někdo :wink:
Přeji ti hezký zbytek večera.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Pikus píše:
Kinx píše: alexandry jsou obcne ty z nejvic pouzitelnych jolan na normalni hrani, vetsina veci tam bylo dobre. ale viz muj predchozi prispevek se zkusenosti s tou "nejpraktictejsi" verzi alexandry, pokud nechces ultra retro ujetej zvuk a nevadi ti nekonecna vazba ze snimacu ci cestujici kobylka, chce to nejaky upravy a investice. otazka pak je, jestli clovek nevyjde lip s necim, co neni potreba prekopavat a neni lepsi takovouhle kytaru prodat spis nejakymu sberateli kterej to vic oceni(a ze je zajem i o ty torza). naprosto ale rozumim ty pritazlivosti tehle kytary, taky jsem ji hrozne dlouho chtel - nez jsem s ni v nemodifikovane uprave stravil nekolik dni.

Jak jsem psal, jedu si jen pro dřevo... co vím, tak tělo je v hodně dobrým stavu, krk by potřeboval určitě přepražcovat... toho, že do tý kytary určitě nějakej peníz nasypu a budu se jí hodně věnovat v dílně, se nebojím a naopak se na to těším :D.

(Postavil jsem dvě elektrický kytary, a "zrenovoval" Jolanu Vikomt a cca 60 let starou mandolínu do původího a v jistých mezích hratelnýho stavu.)

Nebudu na to shánět starej HW a snímače... to ne, chci z toho udělat "normální" kytaru na "normální" hraní s P90. Lubová kytara je mým snem, je to i krásná "imige"... ale když si položím otázku, jestli si mám koupit hotovou čínu za šest nebo zkusit dát torzo jolany do hratelnýho stavu, mám vcelku jasno ;).
kdyz te tyhle generalky bavi, tak proc ne :) ja v tomhle moc praktickej nejsem a bavi me spis hrat nez vrtat, takze mam rad kytary co fungujou uz tak nejak v zakladu bez toho, abych na nich musel 3/4 veci vymenit :) navic jsem zjistil, ze ten jeji zvukovy charakter se mi nehodi uplne do kramu, u vetsiny veci co delam pozaduju po kytarach vetsi attack.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Pánové, prosím, zanechte vášní které nesouvisí s tématem. Zanechte vulgarismů a needitace svých příspěvků. Potrefený jistě tuší, o koho se jedná. Svoje polemiky si řeště přes soukromé zprávy.
V případě dalšího porušování pravidel končí sranda a může začít debata v moderátorské sekci o karanténě.
Děkuji.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Kdo by koupil najednou 120 kytar? :shock:
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

sběratel...?
Diamant

Příspěvek od Diamant »

Šel bych do toho, ale 1. Fakt nemám půl mega na takový kauf 2. Trošku to smrdí nějakým podvodem....
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no však, nasbíráme tu 120 lidí a ještě určitě ušetříme :D
Diamant

Příspěvek od Diamant »

McKozias píše:no však, nasbíráme tu 120 lidí a ještě určitě ušetříme :D
Škoda, že tam není nějaký Grazioso :D , ale i tak je to zajímavá nabídka... :!:
stepanb

Příspěvek od stepanb »

Ta žlutá diamantka vlevo ale vypadá velice pěkně :)
hOI!!!
Diamant

Příspěvek od Diamant »

stepanb píše:Ta žlutá diamantka vlevo ale vypadá velice pěkně :)
Hmm...ale stejně je černá Diamantka hezčí než tenhle nature model....
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

McKozias píše:no však, nasbíráme tu 120 lidí a ještě určitě ušetříme :D
Tak já tipuju, že to chce prodat pokupě, aby sbírka zůstala pohromadě...
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“