Seřízení kytary: nefungující snímač - Zlín
Pravidla fóra
Seřízení kytary: nefungující snímač - Zlín
Ahoj na kytaře(LP) mi přestal hrát snimac u krku asi je nejak potichu a kdyz zapnu oba tak to nehraje az kdyz dam polohu nefungujicicho snimace na hlasitost 2-8 tak hraje ale zda se mi ze stale jen ten jeden. Je tu nekdo kdo by se na to dokazal podivat a opravit.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seřízení kytary-Zlín
buď hudebniny BDey nebo třeba Pořízka, Vychodil.
V první řadě zkus odělat kryty a podivej se, jestli není někde upadnutý káblík.
V první řadě zkus odělat kryty a podivej se, jestli není někde upadnutý káblík.
zezadu jsem se dival a nic a zepredu budu muset ustrihnout struny ze? A kolik kdyztka stoji oprava?
Proč bys je stříhal? Záleží kolik máš navinuto, jakou máš kobylku...Pokud máš třeba TOM, tak stačí struny dostatečně povolit a struník vyvléknout z čepů.
A jedna otázka na tebe - chceš tohle vlákno hodit do hardware nebo do home-made? I když tvůj dotaz spíš míří do kytarářů nebo do rychlodotazů. Tady to totiž nemá co dělat.
A jedna otázka na tebe - chceš tohle vlákno hodit do hardware nebo do home-made? I když tvůj dotaz spíš míří do kytarářů nebo do rychlodotazů. Tady to totiž nemá co dělat.
Naposledy upravil(a) Nero dne 19.02.2014 20:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pro teď HW. Uvidíme, co dál...
Důvod: Pro teď HW. Uvidíme, co dál...
Re: Seřízení kytary: nefungující snímač - Zlín
Na stránkách kytarové dílny kytary.cz je uvedeno, že v rámci 3 leté záruky mám nárok na standartní seřízení zdarma - Ke kytaře jsem měl tehdy takovou tu cedulku seřízeno - tak nevím jestli tohle je to "seřízení zdarma", to se mi ale nezdá, že by takto každou kytaru seřizovali hned před tím, co si ji někdo koupí...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kytary se seřízují, když se přebírají na krám. A s tou zárukou je to myšleno tak, že kytaru můžeš donést a oni ti ji seřídí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No, to znamená, že ji v záruční době seřídí zdarma? 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vždyť přesně to tam píšou...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008