TT The Dragon Explorer

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Mastr

TT The Dragon Explorer

Příspěvek od Mastr »

Dle rady Molka zakládám vlastní topic pro můj nejnovější výtvor. Jedná se o tenhle expík
tělo: africký mahagon,
top: Bastogne Ořech,
krk: africký mahagon - lepený, rosewood - hmatník,
inlay: Drak prleť/abalon;
boční značky: optická vlákna RGB led - 5 přepínatelných barev,
snímače: EMG 81/60A,
elektronika: 2x vol, 3-way switch, krytka elektroniky je na magnety,
hardware: Sperzel locking kolíky, willkinson roller locking kobyla,
úprava: tungový olej, vosk

Hd test

detailní show off

Optika

Fotky by Frodys
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Mastr dne 6.03.2014 0:31, celkem upraveno 10 x.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Sajmon

Re: TT The Dragon Explorer

Příspěvek od Sajmon »

Suprové, strašně se mi ten dřevěný vzhled líbí! :) Zajímavá je i hlava.

Osobně bych nemusel ty světýlka na hmatníku, ale to už je holt o vkusu jednotlivce. Zajímavé to ale určitě je taky. :)

Jen tak dál!
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Celé je to tvarem kopie kena lawrence i ty světýlka z boku hmatníku, které jsou mimochodem boží věc na koncertech, když je přítmí na podiu a podobně. velkou inspirací byl konkrétně tento kousek za 7500 USD - Obrázek
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Hej Mastře,
parádní nástroj, pastva pro zrak, sluch a určitě i hmat :?:
A nějaké foto z postupu práce by tady mohlo být.
:wink: - kcr -
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Mastr

Příspěvek od Mastr »

moc jsem nefotil, ale něco vyhrabu :)
lepení topu
Obrázek
top na těle
Obrázek
radius hmatníku
Obrázek
optika
Obrázek
tvarování hlavy
Obrázek
přilpení deklu na hlavu
Obrázek
pražcování
Obrázek
vlepení krku
Obrázek
fotka nástroje po přilepení krku
Obrázek
detail elektroniky
Obrázek
Naposledy upravil(a) Mastr dne 20.02.2014 20:28, celkem upraveno 3 x.
Diogenes
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od Diogenes »

Mastr píše:Celé je to tvarem kopie kena lawrence i ty světýlka z boku hmatníku, které jsou mimochodem boží věc na koncertech, když je přítmí na podiu a podobně. velkou inspirací byl konkrétně tento kousek za 7500 USD - Obrázek
Ta kytara je opravdu pěkná práce.

Nebudeš se zlobit, když se ale zeptám spíš na to, jakým postupem a s jakým vybavením jste s kamarádem vytvořili tu fotku?

Díky! :)

Edit: Omlouvám se, pořádně jsem si nepřečetl tvůj citovaný příspěvek. :oops:
Naposledy upravil(a) Diogenes dne 20.02.2014 20:34, celkem upraveno 1 x.
Titul, kterým mne obdařili místní nedůvěryhodní prodavači je spíše ukázkou jejich malosti a hlouposti. :)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

tak zrovna tahle fotka je ten originál od Kena :D (píšu tam, že tohle mě inspirovalo) fotky nahoře jsou moje... kámoš má nějaký canon + jsme měli přisvětlení
tomaskra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomaskra »

Jak už jsem ti psal na facebooku. Móc pěkná práce.
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“