Brutálně levné vykonné kombo (Kustom HV100)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Nevim, ja sem na nakej kustom hral, na tranzistor, ne na pololampu...ale ten zvuk se mi moc nelibil...to je na kazdym, kazdymu se libi neco jinyho.. :wink:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No nevim,ale u Kustomu neplatíš tolik za značku jako u jinech aparátů,takže bych i věřil že zvuk bude dobrej a za hezký prachy,jinak pokud jde o výkon tak bys našel takovejch "kombíček" v týhle cen. kategorii víc...např. fender frontman 100w za nějakejch 10 000 tušim...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Muj tip: hodne usetrili na konstrukci. 2x12 kombo, ktery ma 'jen' 24kg je nejaky divny :arrow: Ale hrat muze dobre.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

což bych měl možná malinko strach, že se to časem rozskočí... i když zase tohle by mělo bejt v zadu otevřený, takže by to tolik vadit nemuselo - hlavně se s tim asi nebude smět tolik mlátit (neúmyslně) a tak
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jojo,na svoje rozměry je trochu lehčí,to i ten fender váží 25kg..ale strach bych z toho nemněl...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Doufam ze ty slevy vydrzi pac zatim nemam love :(
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

To já měl za 9000 celolampovou hlavu,box mě sice vyšel na 6000,ale když koupíš nějakou kopii celolampy tak moc nepřekročíš 9000 možná trochu jo,ale když budeš šikovnej tak budeš mít celolampový apec.Ale otázkou je jestli to je žádoucí :?:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Red Bull píše:To já měl za 9000 celolampovou hlavu,box mě sice vyšel na 6000,ale když koupíš nějakou kopii celolampy tak moc nepřekročíš 9000 možná trochu jo,ale když budeš šikovnej tak budeš mít celolampový apec.Ale otázkou je jestli to je žádoucí :?:
Hmm kde k tomu přídu? Totiž,mám zálusk na IMG GAT-100R, ale je to 16k, to je dpst daleko za 9k :-) A je to stovka,hrozně silný,ale zas má výbornej zvuk,sleduju bazar a nic pod 15 se tam moc nezjeví lampovýho, tudíž, ňáký tipy kde se shánět? Hrál sem na pár lamp,a holt to je něco jinýho než řezat do krabičky plný tranzistorů no :-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Muj ucitel ma celolampu za 7,5k a jeste uplne novou :))
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No v čr se vyrábí lampové zesilovače HOCKE v Pardubicích.Já mam lampu bez zkreslení a dohánim to analogovou krabkou 100W lampy EL34 a ecc83 a jako na to jak je to zapojení lehké je ten zvuk moc pěkný a dynamický - milion let dál než můj starej tranďák co sem měl.No a tahle lampa mě vyšla na 9000 tady na bazaru.Jinak hocke: http://www.hocke.eu/

Bohžel moje hlava už se nedělá a to jednokanál 100W,
Ale máte tak 60W celolampa (hlava) se dvěma kanály ani né za 11tis
- můžete si to u nich vyzkoušet

Kdyby měl někdo štěstí jak já tak se objeví na bazaru a mohlo by to být za pěknou cenu.Se svym aparátem mam jen dobrou zkušenost.

Ten kustom je 9790,- - hocke nabízí 15W colalampu za 8 tis.
Pokud je tedy pravda že lampa hraje 3x až 4x hlasitěji než tranďák tak ta lampa hraje jako 45-60W tranzistor - a s tim si dovolim tvrdit že se něco nazvučí a stejnak se většina věcí bere do PA :wink:

Nepropaguju firmu - mam jejich aparát ale tim to končí,jen sem se chtěl podělit o zkušenosti s kvalitním aparátem :wink:

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Red Bull píše:No v čr se vyrábí lampové zesilovače HOCKE v Pardubicích.Já mam lampu bez zkreslení a dohánim to analogovou krabkou 100W lampy EL34 a ecc83 a jako na to jak je to zapojení lehké je ten zvuk moc pěkný a dynamický - milion let dál než můj starej tranďák co sem měl.No a tahle lampa mě vyšla na 9000 tady na bazaru.Jinak hocke: http://www.hocke.eu/

Bohžel moje hlava už se nedělá a to jednokanál 100W,
Ale máte tak 60W celolampa (hlava) se dvěma kanály ani né za 11tis
- můžete si to u nich vyzkoušet

Kdyby měl někdo štěstí jak já tak se objeví na bazaru a mohlo by to být za pěknou cenu.Se svym aparátem mam jen dobrou zkušenost.

Ten kustom je 9790,- - hocke nabízí 15W colalampu za 8 tis.
Pokud je tedy pravda že lampa hraje 3x až 4x hlasitěji než tranďák tak ta lampa hraje jako 45-60W tranzistor - a s tim si dovolim tvrdit že se něco nazvučí a stejnak se většina věcí bere do PA :wink:

Nepropaguju firmu - mam jejich aparát ale tim to končí,jen sem se chtěl podělit o zkušenosti s kvalitním aparátem :wink:
Díky,počtu o nich,až dám prachy dohromady,stejně asi zkusim hodit inzerát na bazar že bych něco koupil,a když to nevyjde,tak aspoň bych moh mít trochu slevu na tu hlavu IMG slíbenou od mistra Chodelky :-) Chtěl bych totiž právě 2kanál,nevim věřim že čistá lampa+kreslítko může znít dobře,ale nehrál sem na to,tak nevim jak se to má,hrál sem jenom na 2-3kanálový lampy,a to byl drajv :-) (když nepočítám JCM2000 - to byl bordel :P) Ale že ty lampy řvou 3x-4x víc,to bych řek že kus pravdy bude, 40 lampou na hlasitost 2 s 1x12" sem přeřval 100W tranďák se 4x12" co měl hlasitost na 10 naprosto s přehledem...takže 15W by mohlo stačit i na ňákej ten koncertík no,se poptám pana punk floida von těmdle bordelum rozumí lip, já bych si představoval ideálně 30-50W, ale jestli 15 uřve menčí koncik,proč ne :-) Díky ti
Red Bull píše:Bejvá i na bazaru hocke: http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
Kurník mít teď o talíř víc,sem máti vrátil zbytečně moc peněz za notebook asi,hned bych do toho šel...+litránek za dopravu asi no :/
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Proč tisíc za dopravu?To počítám tak 300 kč už si přesně nepamatuju kolik je balné a poštovné ale nechal sem si z Ostravy poslat box a vim že to nebylo ani 500,- dokupy...Do toho komba by měl někdo jít páč za ty prachy to je sympatické :wink:

MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Red Bull píše:Proč tisíc za dopravu?To počítám tak 300 kč už si přesně nepamatuju kolik je balné a poštovné ale nechal sem si z Ostravy poslat box a vim že to nebylo ani 500,- dokupy...Do toho komba by měl někdo jít páč za ty prachy to je sympatické :wink:
Mno že bych pro to jako jel osobně...i když já su celkem důvěřivej,mě ta pošta jenom pořádně ani nenapadla...mn seženu kámoše,jestli náhodou fofrem nemá lóve za moje kombíčko,že bych si připlatil a honem psal o tu lampičku,ale nejdřív o tm něco zjistim,eště sem to nestih...:-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No co sem koukal na fotku tak to bude asi jednokanál,ale za ty prachy třeba na rok máš apec a můžeš směle a směle šetřit na něco mnohem lepšího :wink:

MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Red Bull píše:No co sem koukal na fotku tak to bude asi jednokanál,ale za ty prachy třeba na rok máš apec a můžeš směle a směle šetřit na něco mnohem lepšího :wink:
Zas na co by tam pak byla díra na foot switch...no uvidim,jestli rychle seženu lóve,tak na to eště odepíšu,jestli je seženu pomalu,dám inzerát a bude :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Moleek

Příspěvek od Moleek »

MrDuck píše:
Red Bull píše:No co sem koukal na fotku tak to bude asi jednokanál,ale za ty prachy třeba na rok máš apec a můžeš směle a směle šetřit na něco mnohem lepšího :wink:
Zas na co by tam pak byla díra na foot switch...no uvidim,jestli rychle seženu lóve,tak na to eště odepíšu,jestli je seženu pomalu,dám inzerát a bude :-)
Pokud to má smyčku tak na to
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
1131

Příspěvek od 1131 »

Moleek píše:
MrDuck píše:
Pokud to má smyčku tak na to
Je to dvoukanál - viz. MUZIKUS 2/1994. Efektová smyčka je vzadu.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

1131 píše:
Moleek píše:Pokud to má smyčku tak na to
Je to dvoukanál - viz. MUZIKUS 2/1994. Efektová smyčka je vzadu.
OuKej už sem ráno napsal,snad je eště k mání,díky za rady..už jenom aby to vyšlo,potřebuju apec do konce měsíce :P (http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=5681)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“