Kombo...ale jaké?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
venca.k

Příspěvek od venca.k »

Tom46 píše:Takže mi bude stacit 15W kombo ?
jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

venca.k píše:
jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)
Tyjo jak to fakt moc nechápu..měl jsem doma dvanáctku (kytarovou) a samořejmě s lektrikou jsem to zkoušel a taky jsem to nemohl vic než nad polovinu, páč se to nelíbilo zbytku domu :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tom46

Příspěvek od Tom46 »

Jo tak dík za odpověd :wink:
venca.k

Příspěvek od venca.k »

KIWI píše:
venca.k píše:
Tyjo jak to fakt moc nechápu..měl jsem doma dvanáctku (kytarovou) a samořejmě s lektrikou jsem to zkoušel a taky jsem to nemohl vic než nad polovinu, páč se to nelíbilo zbytku domu :-)
doma se jim to taky nelibi, chteji ,abych se s tim prestehoval na pudu :lol:
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Apollo 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Kombo...ale jaké?

Příspěvek od Apollo 11 »

Sák píše:Potřeboval bych poradit.......jake kombo vybrat....do zkusebny na styl punk rock a tak.....a ne metal.....

Marshall AVT150, Laney VT300, Peavy Valvet King 112, Hudges and Ketller edition blue 60DFX....(Nazvy by meli byt přiblizne Spravne napsany)....

dekuji za radu... :)

laney je pouzitelne da se rici do vsech stylu (mas tam chybu je to Laney TF 300 a ne FT :) ) ale nevadi
Apollo Les Paul (u kobyly Gibson 500T) -- Boss SD-1 (džepen) -- Hughes Kettner Tube 50 -- FX send -- Boss CE-5 -- Behringer US600 -- Line 6 Echopark -- FX return
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

venca.k píše:
Venca.k: Co to tady plácáš za cinty?
Já mám voxe 15tku, doma s tim hraju max na 1/5 a řve to jak kráva. Když nebyli naši doma tak sem to vohulil trochu víc na 1/2, ale to už se fakt nedalo poslouchat...takže bud mas nějaký shitský kombo když řikáš že 15W je málo, anebo seš hluchej :) :D

P.S. Ten VOX 15tka stačí i do menší zkušebny
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

venca.k píše:
Ježiš :-O hraju víc jak rok...kombo ještě nemám ale když sem byl tu :arrow: http://www.hnkarvina.cz/prodejna.html taxem tam hrál na 15W Orange s 8ičkovým reprem a Vol. bylo na 4 a přišlo mi že tam byl kravál jak nikde...a teď si vem že to má být na doma :roll: zrovna málo to není
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“