Vaše oblíbené aparáty
Pravidla fóra
- freelancer02
jcm 2000 je takova... nemastna neslana... zvuk mi prijde takovy dost "zkompresorovany" hned na vstupu, dodavane repro jde spis do vysek a trochu chybi basy... celkove to neni dle mych predstav... ale ok. beru ze za nejakych 20t. se na to da hrat a to zkresleni je fajn, proste marshall. ja jsem byl ale absolutne nespokojen s cistym zvukem (na druhou stranu - ktery marshall ma hezky cisty)... no ale jak rikam, to kombo zas neni zadny opruz a da se to. to bych ale netvrdil o "uzasne" predrazene avt rade, kde blba 50w s minilampickou (leda tak na zkreslenem kanale) stoji 12t :-/ nereknu kdyz si nekdo koupi 65w valvestate za 5500 aby mel ve zkusebne na co hrat... ale davat za takovou relikvii 12t. ? zvlaste kdyz cisty je u avt tak na urovni trandacku za 3t.
jinak zvuk "nahrany" (nejakym mikrackem u sluchatek) a "realny" je docela rozdil. tohle vim z vlastni zkusenosti, zda se mi, ze simulace lamp jdou nahrat daleko lepe, nez lampovy apec...
jinak zvuk "nahrany" (nejakym mikrackem u sluchatek) a "realny" je docela rozdil. tohle vim z vlastni zkusenosti, zda se mi, ze simulace lamp jdou nahrat daleko lepe, nez lampovy apec...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ty vole toto sem tu už několikrát opakoval a všici mě málem zabili, zazdili, ukamenovali.... Teď se musím držet abych nedostal ban, protože tu lidi nemaj takovýto řeči rádi, ale naprosto přesně si to vystihlqwer píše:jcm 2000 je takova... nemastna neslana... zvuk mi prijde takovy dost "zkompresorovany" hned na vstupu, dodavane repro jde spis do vysek a trochu chybi basy... celkove to neni dle mych predstav... ale ok. beru ze za nejakych 20t. se na to da hrat a to zkresleni je fajn, proste marshall. ja jsem byl ale absolutne nespokojen s cistym zvukem (na druhou stranu - ktery marshall ma hezky cisty)... no ale jak rikam, to kombo zas neni zadny opruz a da se to. to bych ale netvrdil o "uzasne" predrazene avt rade, kde blba 50w s minilampickou (leda tak na zkreslenem kanale) stoji 12t :-/ nereknu kdyz si nekdo koupi 65w valvestate za 5500 aby mel ve zkusebne na co hrat... ale davat za takovou relikvii 12t. ? zvlaste kdyz cisty je u avt tak na urovni trandacku za 3t.
Kód: Vybrat vše
cm 2000 je takova... nemastna neslana...Kód: Vybrat vše
kde blba 50w s minilampickou (leda tak na zkreslenem kanale) stoji 12t :-/Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Jo,ta druhá ukázka lampy 6l6 je o třídu lepší zvuk.Mam tam taky původní lampy Marshall EL 34.Chtěl bych taky vyměnit lampy.Tyhle 6l6 by do Marshalla DSL100 šli dát taky?
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jo šli, ale potřeboval bys jiný patice, taky si nejsem jistej kvůli trafu, jestli bys ho nemusel vyměnit. Pokud to v tý hlavě na montáž 6l6 nemáš připravený (jsou tam patice atd) tak na to radši kašli.stita píše:Jo,ta druhá ukázka lampy 6l6 je o třídu lepší zvuk.Mam tam taky původní lampy Marshall EL 34.Chtěl bych taky vyměnit lampy.Tyhle 6l6 by do Marshalla DSL100 šli dát taky?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toš nechal bych to překopat a to nejrači u ESH jestli to teda vezme (myslím že jo, mě se taky hrabal v tom rozdallovy). No mě se ty 6L6 nelíbí, EL34 hraej mnohem líp
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
mě se z novejch Marschallů líbí opravdu jenom řada Vintage Modern, to jsou parádní zesilovače, taky s KT 88 - úžasný tlak
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Tak pošli, skouknu, ale myslim že to tam asi nebude a ta přestavba na 6l6 nebude moc levná-nový patice (tisíc a vejš-keramický), nový trafo (nejmíň 2.000,-), potom nový lampy (cca 1.600,-) to máš dohromady cca. 4.600,- a to jsem počítal s celkem levnýma součástkama, kdybys chtěl něco kvalitního, tak se pod 5.000,- asi nedostaneš. Spíš prodej tenhle aparát a kup si něco s 6l6. Za ty prachy už seženeš třeba Peavey 5150, nebo 6505...stita píše:Pošlu manual v pdf,jestli bys na to nemrknul.Díky
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
třeba na guitarshop.cz na kytarách taky. Zkus se taky nejdřív podívat sám.hardcore guitarist píše:Neví v jakém shopu sou ty vintage modern?Maples píše:mě se z novejch Marschallů líbí opravdu jenom řada Vintage Modern, to jsou parádní zesilovače, taky s KT 88 - úžasný tlak
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Je to ta řada JVM že?afektband píše:třeba na guitarshop.cz na kytarách taky. Zkus se taky nejdřív podívat sám.hardcore guitarist píše:Neví v jakém shopu sou ty vintage modern?Maples píše:mě se z novejch Marschallů líbí opravdu jenom řada Vintage Modern, to jsou parádní zesilovače, taky s KT 88 - úžasný tlak
Ne, není, to je něco jinýho.hardcore guitarist píše:Je to ta řada JVM že?afektband píše:třeba na guitarshop.cz na kytarách taky. Zkus se taky nejdřív podívat sám.hardcore guitarist píše:Neví v jakém shopu sou ty vintage modern?
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Sakra tak nebuď línej a podívej se.hardcore guitarist píše:A co to teda je?
JVM
http://kytary.cz/marshall/jvm-serie/?SE5020:0:0:1:0
Vintage Modern
http://kytary.cz/marshall/vintage-moder ... 22:0:0:1:0
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Promin ale když nevím pořádně o co jde jak to hledat....no možná je v tom i ta línostafektband píše:Sakra tak nebuď línej a podívej se.hardcore guitarist píše:A co to teda je?
JVM
http://kytary.cz/marshall/jvm-serie/?SE5020:0:0:1:0
Vintage Modern
http://kytary.cz/marshall/vintage-moder ... 22:0:0:1:0
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tváří se moc pěkně, až na nápis na cenovce...hardcore guitarist píše:Co říkáte na serii od hughes and kettner WARP?
A jinak jsem asi trochu přehodnotil žebříček aparátů, nějak začínám pokukovat po Englech...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008