Arakain
Arakain
Já si myslím, že v česku to je největší metalová legenda, která tu kdy byla. Já osobně jsme je měl nejradši, když hráli s Brichtou, ale i Toužimský má něco do sebe, hudba je taková modernější teď. Co vy na to?
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Nejaka volba mezi "jsou super" a "nemam je rad" by nebyla? Ani jedno neni pravda 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Vím že je to taková ta naše česká metalová legenda ale nijak mě neoslovujou...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
tak jěště kreyson...ty sem dřív poslouchal...jinak ti co už nehrarajou citron,vitacit...a žentourOndra88 píše:Brousitch píše:Znam lepší český heavymetalový legendy...
a jaky?ja znam teda jako ¨legendy¨ jeste torr,debustrol,motorband ale jako podle me ma arakain nejvetsi zasluhu na tom,jakej je dneska v cechach metal a hardrock
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
To mě se s tim novým zpěvákem líbí daleko víc než předtím.hardcore guitarist píše:Líbí se vám arakain víc s brichtou kolářem nebo s tím novým ani nevím jak se jmenuje...vrchlický?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mám rád ale pouze s Brichtou . . podle mě to pak(teď) už stojí za prd. . .Ale mám rád třeba Mládí v Hajzlu a jěště pár z těch novějších. . .ale jinak Brichta. . !!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
jednoznacne macha http://www.youtube.com/watch?v=pQf4egLi0PAhardcore guitarist píše:Koho máte radši z kytaristů Macha nebo Urbana?
prave posloucham zivak XXV Eden a za sebe bych rekl ze je to jako pekny ale na cd Metalova exploze 88 nebo Thrash The Trash live 88 to asi nema no.. tot vse(ode me):-)
Red Bull: Sloučení dvou reakcí od stejného autora
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: