Cyklus historie dechových nástrojů

Žestě, flétny, harmoniky, klarinety, akordeony, ...
Odpovědět
Tico

Cyklus historie dechových nástrojů

Příspěvek od Tico »

Zdravím všechny,
hrou na dechové nástroje a následnými opravami dechových nástrojů se zabývám od svých mladých let, tjn téměř 30 let a nyní jsem na svém webu začal psát pár řádek o historii dechových nástrojů. Kdo by měl zájem, budu rád, když mi zhodnotíte kvalitu, případně dáte zpětnou vazbu.

Podívejte se na první díl o historii dechových nástrojů a případně mi dejte vědět, co si o tom myslíte, děkuji moc, Petr Němeček.
Tico

Re: Cyklus historie dechových nástrojů

Příspěvek od Tico »

Druhý díl o žesťových nástrojích starověku byl právě zveřejněn na našem webu.

http://www.music-nemecek.cz/zajimavosti ... ion=detail
gembec

Příspěvek od gembec »

sice sa dechom uz nevenujem ale hral som na sago a klarinet, a totok je dobre pocitanicko :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pokud budeme uvažovat, že odkazy na články nejsou jen skrytá reklama na obchod, tak odkaz v podpisu rozhodně je, a jako takový porušuje pravidla fóra. Žádám tedy o jeho odstranění.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Tico

Příspěvek od Tico »

Nero píše:Pokud budeme uvažovat, že odkazy na články nejsou jen skrytá reklama na obchod, tak odkaz v podpisu rozhodně je, a jako takový porušuje pravidla fóra. Žádám tedy o jeho odstranění.
Za to se omlouvám, odstranil jsem to. Zároveň jsme publikovali již 3.díl z našeho cyklu o historii dechových nástrojů
Pěkný den
Tico

Příspěvek od Tico »

Přátelé, koho by to zajímalo. Sepsal jsem článek okolo historie lesního rohu. Jeho vývoj v čase až do dnešní podoby. Budu rád, když mi k tomu napíšete Váš názor, případě další téma, které by vás zajímalo ke zpracování. Mým koníčkem jsou historické žesťové nástroje.

Stejně kdybyste měl kdokoli dotaz k čemukoli ohledně žesťů, rád poradím.

Hezký den
Odpovědět

Zpět na „Dechové nástroje“