Výběr silnějších reproboxů

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
pavel2
Odborník

Re: Výběr silnějších reproboxů

Příspěvek od pavel2 »

Ano, papír snese hodně - rozhodně porovnávat, porovnávat, porovnávat...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Čmelda

Příspěvek od Čmelda »

Chtěl bych Vám oběma rádcům poděkovat za rady a příspěvky. Aparatura je nakoupena a zatím ke spokojenosti. Sice jsem se úplně nedržel doporučených značek, ale jistě jsem je bral za minimální kvalitu a jinak jak psal Pavel - poslouchal a poslouchal.

Takže díky za pomoc a přeju Vám stejnou sílu za zády, jakou jsem měl já, když jsem potřeboval Vaše rady v mém těžkém rozhodování. Jo a jen pro pobavení: nakonec jsem skončil z původních 70-80 tis. na 160! Takže snad dobrá apára a věčné párky s chlebem.

Čmelda.
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

A co jste nakonec pořídili ?
Čmelda

Příspěvek od Čmelda »

Tak, zesilovač ještě nedorazil, letí z Číny a je to ten FP10000q, a musel jsem ještě pro jistotu přikoupit 4kanálový The t.amp, 4x bedny 3pásmové biampové Futuresound RMS 700+250W (jsou starší, ale přesvědčily zaručeným zvukem a nakonec cenou), mixpult A+H Zed 428 (staršího zeda jsem musel vrátit) cross DBX drive rack PA+ mám zatím půjčený starší, příští týden jedu do Brna pro DSP-26, pak už moc nezbylo a tak nejlevnější efekt od Lexiconu MX200, kopmressor Alesis 3632 a nakonec mikrofony AKG - 7 pro bicí a pak handky 3 dynamiky, 2 kondíky. Ke všemu nový párák, spousty kabelů, 2 casy....
No a co chybí? Ty subbasy. Na dvě bedny to celkem jde, ale na všechny čtyři už to nejde. Kde vezmu basy vím a kde peníze na ně, to už ne. Takže musím naspořit cca 50tis.
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

To bude OK - Filip má bedny zmáklý :-)

T-Amp je ten 4-700 ?
S ním opatrně, jakmile se blíží k limitu, produkuje opravdu nepříjemné pazvuky - znám ho důvěrně :-(
Ten čtyřkanál 10000 je Sunway ?

Efektovka je dobrá, 428 ZED se taky dá, Driverack PA+ , no, pokuď nebudeš po něm chtít moc filtrů a dynamiku, tak se taky dá :-)

Proč ale potřebujete 4 vrchy ?
To jsou 60 ?
Čmelda

Příspěvek od Čmelda »

Tak ten zesík z Číny je Sunway, a T.amp je 4-700, budu ho mít spíše jako zálohu, nebo pro případ, že pojedu na 4 vršky. Pak by mi 4R basy jely do 2 ohmů a ač to zesík umí, jel by na max a to mu dělám nerad. A proč 4 vršky? (jo, 60-tky) No potřeboval jsem opravdu silný aparát na naše hřiště a ty ideální Megatony nasadily laťku hodně vysoko. Je jasné, že na menší akce, kterých je většina budou jezdit na střídačku jen dvě.
Jinak dík, Tvá reakce mne mírně uklidnila. Ta nervozita z nového a to na poslední chvíli před koncertem mně nedá spát.
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

T-Amp 4-700 2 ohmy moc nezvládá (stejně, jako 4 bridge), na basy taky nic moc.
Tak držím palce, ať to poladíš - hrát by to mělo.
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“