Vaše sny
Pravidla fóra
- Alternátor
Re: Vaše sny
Mě vždycky lákal Gretsch Silver Jet. Ale vypadal bych s tím jako úchyl. http://www.pinrepair.com/vgi/gone/58_6129_1.jpg
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- jeleniste
Pamatuju, že člověk, kterej se tu vyskytuje pod označenim jazzman nějakýho takovýho třpytkovatýho gretsche měl, před lety, v takový fialový metlev takový fialový metalíze, jestli mě paměť nešálí.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Co je to oficiálně za barvu? Možná to dost dělá i fotka, ale ta barva mi přijde úžasná. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Aha, mně to přišlo jako nějaký trochu tmavší odstín než lake.
Ale to není nic překvapivého, mám s barvama trochu problém. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
To nebude tebou, ale spíš tou barvou samotnou.. tyhle klasický "automobilový" barvy mají tu vlastnost, že se jim mění odstín v závislosti na světle, stínu, dokonce i nastavení samotného fotoaparátu je může zesvětlit, nebo ztmavit.. jen se koukni na google, tam je přímo tahle barva někdy tmavá, někdy světlá
Tuším, že je pod ní ještě jedna vrstva stříbrného laku, ale to nevím jistě.
Krása...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
To bych si nechal líbit, ačkoli jsou pro mě povětšinou PRSa takový nemastný-neslaný 
Prodám EHX Germanium OD->pm
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
jj, úplná snobárnaWhiteKeys píše:To bych si nechal líbit, ačkoli jsou pro mě povětšinou PRSa takový nemastný-neslaný
- Alternátor
To zas mně se všeobecně PRS dost zamlouvaj, ale tohle je prostě bomba. Mít ji doma, tak jí postavím oltář 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
a dotýkat se ji budes jenom o svátcích 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
-
rpoho
- last.fm: https://www.facebook.com/GRAPHITE-252460698279310/
- Bandzone: http://bandzone.cz/graphite
a v bílích rukavičkách z hedvábí. 
- Alternátor
Sen, avšak noční můra sousedů 

Ten Les Paul je nádherný!