Mapex Black Raven ???

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Coolman66

Mapex Black Raven ???

Příspěvek od Coolman66 »

Zdravím kolegy bubeníky!
Má někdo z Vás zkušenost s novinkou od Mapex - Black Raven! Je to jen na efekt nebo to fakt i hraje? Hraju tvrdší muziku; jde mi hlavně o hutnost a průraznost kopáku. Dík za info.
Jeden z hlavních faktorů, proč se o tuto sadu zajímám, je ten, že má nevrtaný kopák a jsou za přijatelnou cenu. Bicí s nevrtaným kopákem od Sonor či Tama mě moc nezaujaly. Sice jsem je nikdy neměl ve vlastnictví a nemohl si s nima důkladně pohrát, ale na pár kšeftech i ve studiu mě prostě neuspokojovaly. Rozhodl jsem se pro Mapex a přemýšlím, jestli jít do klasických Meridian cokoliv nebo zkusit zmíněnou novinku Black Raven.
Dík za názory! S pozdravem Vojta
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Re: Mapex Black Raven ???

Příspěvek od necibici »

Protože nikdo nic nenapsal,napíšu alespoň jak to vidim já podle videa na kytary.cz..
Ten zvuk je rozhodně zajímavej,spojení javoru a břízy je v módě.Jediná barva na výběr nebude vadit,pokud máš rád černou.Dva floortomy je určitě obohacení,ale já bych je nechtěl,na co?V sadě není HW,nemusí vadit,ale u Meridianu Maple je už v ceně řada 700.Asi takhle,pokud chceš fakt bomba zvuk,kup Saturny taky maj Hw v ceně,ale pokud se smíříš se vším co jsem napsal,tak je ta cena zajímavá a rozhodně ti dobře poslouží. :wink:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

Bacha,dělá se i mnohem heščí(podle mne) bílá varianta!!! :twisted:
http://www.drumcenter.cz/eshop/mapex-me ... 80464.html
Lothbrok

Příspěvek od Lothbrok »

Dobrej všem, byl by tu někdo ochotný a doporučil by mi podle sebe nejlepší hardware k tomuto kousku? :D Podle mě by byl super Tama HR 5W nebo Gibraltar 8700PK.
Konipas
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/metalkonipas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konipas »

Já bych preferoval hardware taky od mapexu, například mechanismy činelových stojanů si nemůžu vynachválit, mám jednu tu šibenici a je to fakt super stojan, navíc všude pamě'tový objímky, můžu jenom doporučit :)
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

Za mě Tama HR 5W(Roadpro),v balíku ušetříš 500! Ale kdybych si je kupoval,tak bych chtěl mít všechno od jedný firmy. :wink:
konar
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/konar0

Příspěvek od konar »

Tama Road Pro je supr železo za ty peníze. Ale požadavek mít vše od jedné značky, ačkoli rozum říká, že je to malichernost, chápu.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“