Crate FlexWave 65W

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
tom86

Crate FlexWave 65W

Příspěvek od tom86 »

Zdar
Já vim že mě asi seřvete že tu už někde takový tema je ale v každym tematu(aspon teda co jsem já našel) jsou jen takový doměnky a dohady o zvuku. Já hraju punkrock, punk, hc punk.....naživo ho nemám možnost slyšet protože široko daleko nemám žádnej obchod s hudebníma nástrojema kde by ho měli a tak by mě zajímalo jestli ho někdo máte, jak to hraje, jakou to má dynamiku(jestli má ten zvuk kompresi) a jestli s tim nezbourám barák když s tim budu hrát i doma a taky jestli by jste mě ho doporučili a jestli ne tak jestli víte o něčem jinym v týhle cenový kategorii...........jj a sory že je to tak dlouhý:-) dík
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

To je ta nová řada?Nebo ta stará?S procesorem nebo bez?Ono ty komba sou prý opravdu kvalitní a hlasité - nejvíc co dočinění s nimy má Sami tak by možná stálo za to zeptat se jeho.Ale jinak sem na ně slyšel jen chválu a kdysi sem chtěl kombo 212 - samozřejmě bez procesoru.A domnívám se že ta nová řada má procesor ne?
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
afektband

Příspěvek od afektband »

Náš kytarista má hlavu 120W flexwave. Myslim že za ty prachy je to dost dobrej zvuk, ale zase ta hlava má blbou výbavu (bez smyčky atd.).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
tom86

Příspěvek od tom86 »

tady ty komba maj efektovou smyčku, ano je to ta nová řada a ano maj zabudovaný efekty.......který bych stejně nepoužil...až na reverb samozřejmě:-).....by mě zajímalo jestli to fakt zní jak lampa nebo to sou jen nějaký pomluvy
afektband

Příspěvek od afektband »

To kombo smyčku nemá, z efektů se mi líbil akorát chodus (ten jedinej je trochu výraznej), jako lampa to vopravdu nezní, ale nehraje to zas tak zle. Líbí se mi ten programovatelnej footswitch.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
tom86

Příspěvek od tom86 »

tak nemyslel jsem to doslova . je mi jasný že lampa je lampa .....chtěl jsem jen říct že ten obvod FlexWave s tim musí něco dělat ....prostě něčim se to snad odlišuje od normálních tranďáku???nebo ne??
afektband

Příspěvek od afektband »

tom86 píše:tak nemyslel jsem to doslova . je mi jasný že lampa je lampa .....chtěl jsem jen říct že ten obvod FlexWave s tim musí něco dělat ....prostě něčim se to snad odlišuje od normálních tranďáku???nebo ne??
No je pravda, že se mi zdá ten zvuk celkem plnej, narozdíl od štíhlejch zvuků jiných tranďáků, ale težko říct, jestli je to ono co myslíš.

Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Je pravda, že ten zvuk má k typickému lampovému dost blízko. Je krásně teplný a kulatý. Já osobně mám Crate VTX200S, který má ten Flex Wave taky a je to fakt paráda, ale je potřeba to trošku osolit, aby ty přednosti vynikly....
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
afektband

Příspěvek od afektband »

Trackill píše:Je pravda, že ten zvuk má k typickému lampovému dost blízko. Je krásně teplný a kulatý. Já osobně mám Crate VTX200S, který má ten Flex Wave taky a je to fakt paráda, ale je potřeba to trošku osolit, aby ty přednosti vynikly....
Tak to bych se hádal, vim jak zní lampa-mám a taky vím, jak zní toto-má druhej kytarista, je to něco tak na kilometry vzdálenýho a jinýho...Žádnej tranďák (nebo snad digitál?) v životě nevytvoří zvuk lampy, někteří to dokážou celkem slušně napodobit, ale crate to fakt není. uznávam, že ten apartá hraje celkem dost slušně, má plnej zvuk, ale to je tak asi všechno, žádná lampa to není a nikdy nebude.

freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Já mám doma CRATE GTX 65, taky flex wave obvod pro simulaci lampy. Když jdu k učiteli na kytaru tak tam hraju na 30W lampu VOX a ta lampa je skutečně jinej zvuk, ale CRATE je z tranďáků lampovýmu zvuku asi fakt nejblíž. Jak říkal Afektband ten zvuk je pěkně hutnej, na jiným tranďáku jsem tohle neslyšel, asi to maj fakt nějak vymakaný. :wink:
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“