Bicí do začátku..?
Pravidla fóra
Re: Bicí do začátku
Ahoj.
Za prvé, bylo zbytečné zakládat nové téma. Jedno se stejným názvem (jen s otazníkem) už tu je, mohl ses zeptat tam.
Za druhé, kdyby sis dal práci a pročetl to tady, dostal bys odpověďi hned na některé z tvých otázek. Minimálně kterou značku ano, kterou ne, jak je to s d dvoukopákovou sadou a jak s dvojpedálem (výhody-nevýhody).
Získáš přehled o materiálech, o tom na co se zaměřit a co jsou zbytečnosti (jak psala Monika - stolička apod).
Pak se budeš ptát konkrétněji a také si vezmeš víc z těch odpovědí. Takhle je až příliš znát, že se ptá laik, který toho o nástroji neví vlastně vůbec nic. Nic ve zlém, naprosto respektuju každého začátečníka.
Za prvé, bylo zbytečné zakládat nové téma. Jedno se stejným názvem (jen s otazníkem) už tu je, mohl ses zeptat tam.
Za druhé, kdyby sis dal práci a pročetl to tady, dostal bys odpověďi hned na některé z tvých otázek. Minimálně kterou značku ano, kterou ne, jak je to s d dvoukopákovou sadou a jak s dvojpedálem (výhody-nevýhody).
Získáš přehled o materiálech, o tom na co se zaměřit a co jsou zbytečnosti (jak psala Monika - stolička apod).
Pak se budeš ptát konkrétněji a také si vezmeš víc z těch odpovědí. Takhle je až příliš znát, že se ptá laik, který toho o nástroji neví vlastně vůbec nic. Nic ve zlém, naprosto respektuju každého začátečníka.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Myslím, že jedno téma navíc nikoho nezabije.zzbar píše:Ahoj.
S bicíma jaksi začínám, tak je jasné, že jsem tzv. laik, ale mám představu, co bych chtěl..
Pročítal jsem si starší témata, ale hledám konkrétní bicí, které si já představuji, v těch tématech jsou soupravy, které se většinou už vůbec neprodávají, nebo mi nevyhovují..
A taky nic ve zlém, ale rád si nechám poradit přímo, než se hrabat v nějakém tématu. Chci přímé rady a názory, né odkazování na starší témata.
Počkej, až si tohle přečtou admini.Fiction píše:Myslím, že jedno téma navíc nikoho nezabije.
Máš problém porozumět textu? I ve starých tématech najdeš rady, které budou platit furt. Bez ohledu na tvoje konkrétní odkazy.Fiction píše:A taky nic ve zlém, ale rád si nechám poradit přímo, než se hrabat v nějakém tématu. Chci přímé rady a názory, né odkazování na starší témata.
A vsadím se, že po přečtení získáš alespoň základní přehled a nebudeš sem dávat linky na takové hovadiny, jako jsou ty Millenia.
Jinak mí drazí kolegové už ti na otázky odpověděli. Já jsem ti jen radil, ať čteš. To bys pro začátek udělat mohl, ne?
a spousta No name...
a spousta No name...
Pravděpodobně si nejdřív nabije jak já
a pak ho to bude stát navíc zbytečně nějakou kačku. Do začátku soupravu a v ní sedm škopků.. Asi přirozenej talent! 
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
rikle, Tebe mám rád
.
a spousta No name...
a spousta No name...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Bicí do začátku..?
Sloučeno se starším threadem. Pořádek musí být, tak pro příště prosím dodržovat pravidla fóra.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Takže člověk nejdříve musí dlouho studovat několik témat a spoustu stran, místo toho, aby se rychle ostatních zeptal na názor a podobně?zzbar píše: Máš problém porozumět textu? I ve starých tématech najdeš rady, které budou platit furt. Bez ohledu na tvoje konkrétní odkazy.
A vsadím se, že po přečtení získáš alespoň základní přehled a nebudeš sem dávat linky na takové hovadiny, jako jsou ty Millenia.
Jinak mí drazí kolegové už ti na otázky odpověděli. Já jsem ti jen radil, ať čteš. To bys pro začátek udělat mohl, ne?
Ano, odpověděli mi, ale názor na většinu bicích, co jsem poslal, se mi nedostal. To jsem pouze chtěl..
A jak jsem řekl, tak jsem četl témata, ale né všechno a detailně, protože čas pro mě znamená hodně.
A to, že chci větší soupravu hned ze začátku.. co je na tom špatného? V mém stylu (metalu) si asi s malou sestavou prd užiju.
Já se tu nechci zbytečně dohadovat.
Naposledy upravil(a) Fiction dne 16.03.2014 19:52, celkem upraveno 1 x.
Ano. A říká se tomu lenost. Uvědom si, že ti samí lidé, kteří tady odpovídají, už na stejné otázky tady odpovídali několikrát. Bavilo by tě to? Nehledě na to, že zakládat duplicitní témata je proti pravidlům fóra. Jestli je budeš dodržovat, určitě se tady dozvíš spoustu zajímavých věcí. Zatím z tebe čiší absolutní neochota si cokoliv zjistit sám.Fiction píše:Takže člověk nejdříve musí dlouho studovat několik témat a spoustu stran, místo toho, aby se rychle ostatních zeptal na názor a podobně?
a spousta No name...
a spousta No name...
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
O.k.,ale tak jak jsi popsal svoje nároky na set,nemůžeš čekat,že se vejdeš i s činelama pod 30t.
Jediná možnost je sledovat inzerci a být trpělivý,že se jednou objeví..
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Píši, že čas pro mě znamená hodně, což znamená, že mám nečekaně práci, to není žádná lenost.zzbar píše:Ano. A říká se tomu lenost. Uvědom si, že ti samí lidé, kteří tady odpovídají, už na stejné otázky tady odpovídali několikrát. Bavilo by tě to? Nehledě na to, že zakládat duplicitní témata je proti pravidlům fóra. Jestli je budeš dodržovat, určitě se tady dozvíš spoustu zajímavých věcí. Zatím z tebe čiší absolutní neochota si cokoliv zjistit sám.
Píšeš to, jak kdyby to ti lidé měli jako povinnost mi odpovědět a že jim já akorát kradu jejich čas, i když to oni udělali ze své dobré vůle.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Elementární slušnost by tu lidí, co se ti tu možná budou věnovat, jistě ocenili. Času nemá většina z nich nazbyt a pokud by k věci přistupovali stejně jako ty, nic by ses nedozvěděl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Vejdu - Celková cena 26180Kčnecibici píše:O.k.,ale tak jak jsi popsal svoje nároky na set,nemůžeš čekat,že se vejdeš i s činelama pod 30t.![]()
http://kytary.cz/mapex-hzb6295bmsfb-hor ... /HN133612/
http://www.audiotek.cz/product-57260-mapex-p501tw
http://audiotekvs.redenge.net/paiste-10 ... 11889.html
-
Celková cena 24775Kč
http://www.audiotek.cz/product-53749-ma ... 8287tdebdk
http://www.muzikant.cz/zbozi-skladem/me ... -48667.php
- necibici
- Moderátor
Tak jó,tak si to kup a pak nám napiš,jak jsi spokojenej.. 
Ale pouhý názor se nedozvím, pěkné.necibici píše:Tak jó,tak si to kup a pak nám napiš,jak jsi spokojenej..
- necibici
- Moderátor
Co ti na to mám říct? Nejdřív píšeš jak chceš velkou sadu a pak nahodíš osmičku tom navíc,to se teda vyplatí...
Paiste 101 nejsou činely,ale mosazný plechy..
Zkoukni ty Vipery s nabídkou HW Tama Roadpro za 6t. v balíčku,to je doubrá koupě a já ho(HW) mám taky.Viz téma Mapex Black Raven.
A činely alespoň Paiste Pst-5 rock set...
Takže na kolika jsme?
Bicí nejsou levná záležitost a kupovat levný šunty se absolutně nevyplácí,ale to by sis tu už přečetl...
Zkoukni ty Vipery s nabídkou HW Tama Roadpro za 6t. v balíčku,to je doubrá koupě a já ho(HW) mám taky.Viz téma Mapex Black Raven.
Takže na kolika jsme?
Bicí nejsou levná záležitost a kupovat levný šunty se absolutně nevyplácí,ale to by sis tu už přečetl...
Tak když tam přihodí za 17 stovek VicFirth hluchátka, tak už to bude v pohodě! 
EB Roland HD3, Balbex 5A hikory, sluchátka Roland RH-200, bicí monitor Roland PM-03, Software Roland DT-1 V-drums Tutor.
Děkuji Ti, moc.necibici píše:Co ti na to mám říct? Nejdřív píšeš jak chceš velkou sadu a pak nahodíš osmičku tom navíc,to se teda vyplatí...
Zkoukni ty Vipery s nabídkou HW Tama Roadpro za 6t. v balíčku,to je doubrá koupě a já ho(HW) mám taky.Viz téma Mapex Black Raven.![]()
Takže na kolika jsme?
Takže žádný z mojich návrhů o pár příspěvku výše se nevyplatí?
Tak číst snad umíš, ne? Necibi to napsal jasně! Do třicítky koupíš kvalitnější soupravu jen v základu. Virbl, 2xtom, floor a kopák + HW. Třeba Sonor Select.
Jen se chci ujistit, když se mi tato začíná dost zamlouvat.rikl70 píše:Tak číst snad umíš, ne? Necibi to napsal jasně! Do třicítky koupíš kvalitnější soupravu jen v základu. Virbl, 2xtom, floor a kopák + HW. Třeba Sonor Select.
http://kytary.cz/mapex-hzb6295bmsfb-hor ... /HN133612/
Nejsem v pozici kdybych ti mohl konkrétně radit, ale nejlepší by byl někam zajet, zasednout a zkoušet.