ZOOM R8 - routing Input-u do sluchadiel

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Nula

ZOOM R8 - routing Input-u do sluchadiel

Příspěvek od Nula »

mam ZOOM R8, ktoru pouzivame v kapele na prehravanie synthov na live koncertoch a takisto aj v skusobni, bubenik ma sluchadla do ktorych mu ide samostatna stopa aj s klikom

poslednu dobu sa ale stazuje, ze pri hrani s dvojkopakom nepocuje z velkych reproduktorov, ktore mame v skusobni, zvuk kopaku

dostal som teda napad zapojit mikrofon z kopaku priamo do ZOOM R8, aby teda pocul kopak aj on

problem je ale v tom, ze ked je mikrofon zapojeny a na displeji ZOOM-ky vidno skakat decibely zakazdym, ked udrie do kopaku, neide mu to vobec do sluchadiel

mate niekto skusenost s R8 alebo podobnym digitalnym rekorderom a nejaky napad, ako sa to da vyriesit?
gitara: JACKSON PRO RHOADS RRMG SATIN BK | amp: PEAVEY 6505 | box: HARLEY BENTON 2x12 W/ 1x VINTAGE CELESTION 30 & 1x G12T-75| fx: BOSS DD-2, EHX NEO CLONE CHORUS, EHX NANO LPB-1 | picks: DUNLOP TORTEX 1.0
Arlon
Kontaktovat uživatele:

ZOOM R8 nenahrava

Příspěvek od Arlon »

Ahoj,
máte někdo rekorder ZOOM R8? Když ho zapojím do beden, sluchátek tak není nic slyšet přednastavené bicí uložené v rekordéru.

Návod jsem prostudoval a nic.
Nevíte kde může být problém?

Filip
Demilich

Re: ZOOM R8 - routing Input-u do sluchadiel

Příspěvek od Demilich »

Ciao

Není mi jasné, jak může na tomto rekordéru být 8 šavlí pro nahrávání a nastavení, když má pouze dva vstupy. Ikdyby nakrásně tyhle inputy byly využity jako stereo pro vedení dvakrát dvě mona, které si sliju na mixáku, pořád jsou to jen 4 stopy a ne 8.
Kde je finta?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ale v tom není přece vůbec žádná finta - umí nahrávat 2 stopy naráz a přehrávat 8 naráz. Ty šavle jsou pro přehrávání.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Aha. No, tak to není finta, to je pravda :) Nepřečetl jsem si celou specifikaci ale jen omrkl obrázky a název a mylně to pochopil tak, že to 8 stop umí současně nahrávat. Nj... díkes
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Na to pak je R-16 ... Oni se výrobci obecně snaží do názvů nacpat co největší číslo, které dokáží nějak logicky vysvětlit
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“