Vaše sny
Pravidla fóra
- Alternátor
Re: Vaše sny
Místo topu z javoru je tam dřevo koa.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- jeleniste
Nojo, koa je hustej matroš (zvukově i vzhledově), ale obvykle to stojí děsnej ranec prachů.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Sice zastávám pravidlo ,,Čim víc relic, tim líp", ale tohle mi pěkný fakt nepřijde, a ten PG taky neni úplně pěknej.
hOI!!!
Klasa. (o několik tříd výš než ten relic kousek)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
První hezká kytara, co Kinx postuje 
Ten relic od Kinxe se mi docela líbí, na první pohled to vypadá jak.. plameny ..
taky něco přihodím:

taky něco přihodím:

- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A není ten Kinxův relic spíše swirl?
Mi se ta úprava celkem líbí, ale nevím, zda bych se smířil s tou originální hlavou. Jsem spíše klasik.
http://guitarism-tr.blogspot.cz/2012/07 ... water.html
Mi se ta úprava celkem líbí, ale nevím, zda bych se smířil s tou originální hlavou. Jsem spíše klasik.
http://guitarism-tr.blogspot.cz/2012/07 ... water.html
- jeleniste
To je to máčení skrz film na hladině? Docela zajímavá technika. Ta hlava je teda dost šeredná.
hlava se mi taky nelibi, nicmene ta povrchovka je bozi. Cela ta kytara ma takovy zvlastni charisma, navic je to Landau signature
) takze je velka nadeje, ze bude i brutalne hrat.
To není swirl, to je normálně broušený přes vrstvy barvy. Dělá se to tak, že se plničem vytvoří nepravidelný povrch, prostříká se vrstvou barvy, nechá se ultrazvukem nebo v peci vytvrdit a pak se sbrousí do roviny. Nekecám, dělal jsem nějaký leta na lakovně a podobně, jako ta kytara vypadá obroušený povrch před finálovými nástřiky. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
ja bych to snesl klidne i s originalni hlavou, jak uvadel anglican Mike Casswell (Licklibrary) v nejakem videu, tohle je James Tyler strat, abych si ho mohl poridit musel jsem darovat organ 
Hlava je predevsim jina, coz je dnes mnohem dulezitejsi nez subjektivne pekna
Driv jsem to taky hodne resil, ale jsou to takove teoreticke pindy. Kdyz na kytaru hrajete, tak tvar hlavy skoro nevidite a nevnimate, podobne jako kdyz ridite auto, tak temer neni videt jakou ma barvu ma. U me to probehlo tak, ze cim vic sem tech kytar mel, tak jsem to jednak tim min resil a druhak se mi zacly libit i drive "hnusne" kytary (prave protoze jsou jine nez strat/lespaul po milionté a porad dokola
Hlava je predevsim jina, coz je dnes mnohem dulezitejsi nez subjektivne pekna
Driv jsem to taky hodne resil, ale jsou to takove teoreticke pindy. Kdyz na kytaru hrajete, tak tvar hlavy skoro nevidite a nevnimate, podobne jako kdyz ridite auto, tak temer neni videt jakou ma barvu ma. U me to probehlo tak, ze cim vic sem tech kytar mel, tak jsem to jednak tim min resil a druhak se mi zacly libit i drive "hnusne" kytary (prave protoze jsou jine nez strat/lespaul po milionté a porad dokola
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
souhlasim s hyenikem. hlava me sice nebere, ale urcite bych si na ni zvykl. hlavne vzhledem k tomu, ze mam doma 6 kytar s variaci na prirodni finish (mimo jedne jsou vsechny total prirodni nebo nejaky burst), tak vyhledavam cokoliv jineho - uz se mi proste kytary s kresbou dreva prici. proto me bavi landauovsky relic, hendrixuv monterey strat nebo ruzne uchylne glitter finishe. vsechny ty "krasne" drevene kytary s 10top v tomto threadu mi prijdou proste jak dalsi nudnej nabytek co ma kazdej - neco jak umakart.
- jeleniste
Hmm, produkce gretsche jde těžce mimo mě teda. Jednotlivý prvky jsou těžce cool, ale dohromady se to prostě míjí s mym vkusem.
- Alternátor
Já se spíš divím, že se nikdo nepozastavil nad sukama ve dřevě
. Jinak ale vypadá sympaticky.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- jeleniste
Ty suky sou, tipuju, záměr. Sukovatej top. Jsem teda alespoň někde viděl už jednou sukovatej plátek na hlavě a vypadalo to uplně brutálně dobře.