ppindian píše:Kdo řekne že to je nějaká bulharka toho skalpuju strunou e !!!!!!!
Krk je v patě lepený k tělu a skrz šrouboraný. Od paty je k otvoru klinovitá část krku která není přilepená na horní desku (nezatlumuje) a na ní hmatník.
prostě to NENÍ žádná bulharka, maďarka, rumunka, mongolka nebo tak něco, Je to Brauerka!!!!
Akorát pořád nevím jak se ty brauerky poznají když to na nich není napsaný

Škrtit mě nemusíš- Brauerka to dle všeho je-to jsem nezpochybňoval......
Mělo by to být tedy " to lepší" co bylo tenkrát k mání. taky dle cenu už to něco vypovídá, když tenkrát stály kytary 180,- kč apod.
Druhá věc je jakou má ta kytara dneska hodnotu ,kdybys jí chtě prodávat. To ti asi nikdo objektivně dopředu neřekne-spíš asi otázka nabídky a poptávky.
Budu řešit podobnou věc. Dostal jsem se k nádherné kytaře z r . 1950 z dílny Mettal..
(
http://absolventi.gymcheb.cz/2006/lukod ... yroby.html)
... Hraje suprově, materiály velice dobré....někde jsem podobnou viděl prodávat za 30.000,- kč. Někdo , kdo se v tom vyzná mi psal, že by mohla mát cenu snad až 50.tis..., ale zůstávám při zemi...
Nadruhou stranu od člověka co prodával takovou Brauerku jako máš ty mám info. ,že dle dobrozdání nějakého odborníka-kytaristy to není " nic moc" , a že když jí pak prodal asi za 7 tis. tak, že mohl být rád...
Tak se v tom vyznej......