Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Rocky_MK »

Tímto bych rád požádal moderátory, aby, pokud tak ještě neučinili, prohlédli toto vlákno a pouvažovali nad udělením Nedůvěryhodného žvanila uživateli Lorenzo. Těch pár příspěvků tady myslím stačí. On nevyjadřuje mylné domněnky, ale zcela vážně tvrdí hovadiny, je to další odborník s komplexem Brouka Pytlíka. Leckoho by to mohlo zmást.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Už jsme si všimli, ale já si myslím, že na Žvanila je toho málo, ikdyž to bludy opravdu jsou. Uvidíme jak bude pokračovat dál, možná se zklidní, možná odejde a pokud ne, tak přijde varování a potom hlasování o žvanilovi.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je v hledáčku. Prozatím bych u toho zůstal.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Stěžuji si na i-love-scooter-u45832.html.
Shledávám u něj minimálně dvě porušení pravidel.
kodex píše:• Texty svých příspěvků pište slušně, věcně, bez urážlivých názorů, nadávek, útoků na jiné uživatele či kohokoliv jiného.
skupiny-a-hudebnici/scooter-rockova-leg ... ml#p655696
kodex píše:• Nebudou tolerovány žádné příspěvky, jejichž obsah může být hodnocen jako protizákonný či jako obtěžující spam nebo trolling.
Toto pravidlo porušuje více příspěvků uživatele.

V moderátorské sekci jsem již vyvolal diskuzi na toto téma. Tento příspěvek berte jako informování, abyste již nemuseli podávat případnou stížnost sami.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

V tom případě bych rád znal názor "běžných" uživatelů, abychom mohli nastavit přístup pro tento i budoucí případy na základě nějakého širšího konsensu.

Já v tomto okamžiku totiž dotyčného na ban ještě nevidím, což jsem již modům sdělil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Já bych ho nechal, aspoň je tu trochu prča. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Ano, je mi jasné, že "běžný" uživatel, se bude neskonale bavit tím, co tu výše zmíněný uživatel napáchá, ale trochu empatie s moderátory prosím. My to tu pak budeme muset řešit, uklízet, atd. Protože nevěřím, že by se to v budoucnu vyřešilo "zmoudřením" uživatele. Trotl nezmoudří. Jen si založí jiný účet, aby mohl vířit klidné vody pod změněnou identitou.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No a od toho ho odradíš jen banem IP a někdy ani to ne.
Zatím toho tolik nenapáchal. Kdyžtak ho můžete na pár dnů prdnout do karantény, třeba ho to přejde. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Jednoznačná reinkarnace jiného zabanovaného uživatele ne? :roll: Už tohle samo je na ban ... alespon z mé strany.
jastud

Příspěvek od jastud »

Vykopnout. Tohle je čisté hovado, kterému jde jen o trolling.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Bummer píše:Já bych ho nechal, aspoň je tu trochu prča. :)
Bummer píše:Zatím toho tolik nenapáchal.
Původně jsem chtěl napsat: Dokud otravuje jen ve vlastním tématu tak nechat a pak to třeba smáznout celé.

Zrovna jsem si ho ale rozklikl a koukám, že to pomalu tahá už jinam, takže bych možná tak milosrdný nebyl
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Moleek píše:
Bummer píše:Já bych ho nechal, aspoň je tu trochu prča. :)
Bummer píše:Zatím toho tolik nenapáchal.
Původně jsem chtěl napsat: Dokud otravuje jen ve vlastním tématu tak nechat a pak to třeba smáznout celé.

Zrovna jsem si ho ale rozklikl a koukám, že to pomalu tahá už jinam, takže bych možná tak milosrdný nebyl
Heh, mě taky docela baví. Myslim si, že nechat mu to jedno jeho téma neni nic proti ničemu.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Já osobně nevidím důvod jeho existence zde na fóru, hlavně pokud se začne rozlézat mimo téma Scooter. A jestli je to opravdu stejný člověk jako ten milovník nakouslých jablek, tak je to na ban, ne?
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Awsys

Příspěvek od Awsys »

Hledal taby na tu svojí "klasickou rockovou hymnu", tak mu je dám. Jestli má koule a jde mu kytara jako klávesnice, tak určitě uploadne výsledek.
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Sajmon píše:Já osobně nevidím důvod jeho existence zde na fóru
Ehm, sranda? Furt nic?
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Mně to moc jako sranda nepřijde. Možná ze začátku, ale teď se už jen opakuje a bude to jen trapnější a trapnější. Otázka je, jaká to bude sranda, až se třeba bude jednu noc ožralej nudit a zasviní půl fóra. Ale tak co, já to uklízet nebudu, to budou jiní. A na těch je i rozhodnutí. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Tak ožrat se a zasvinit půl fóra může defakto každej druhej.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Tady je ale asi docela jiná šance než u normálního uživatele. Aspoň podle mě. A prostě na tom nic extra zábavného už v tuto chvíli nespatřuji. Toť vše, nikomu to necpu. Když to bereš jako zajímavé oživení, tak je to čistě tvoje věc. :) Jen si myslím, že pobavit se dá i ve vláknech jako Haluze či Vtipy, ne v sekci hudebníků nebo hledání tabulatur. Respektive i tam se dá pobavit, ale jiným způsobem než předvádí scooter maniak.
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Chodím na jedno fórum ohledně kol. Pokaždý jsem totálně znechucený, jak v každém tématu, aby člověk hledal lupou užitečné informace mezi kupou balastu. Každý má rádoby vtuipnou poznámku načež se najde deset dalších borců, který musí ukázat, že také jedli vtipnou kaši a jaký fórek/repliku dokážou vymyslet. Nedá se v těch vláknech orientovat a nedá se v nich nic najít. Jsem rád, že tady je ten přístup díky moderátorům jiný.

Osobně nikdy žádné informace o scooteru hledat nikdy nebudu, tím jsem si naprosto jist. Takže mi to může být fuk, ale sralo by mě, kdyby to bylo v nějakém pro mě zajímavém vlákně.

Existuje spousta diskuzí (třeba na zpravodajských portálech), kde by z toho borec měl určitě větší srandu.

Takže můj osobní postoj je asi z toho výše napsaného jasný ...

Krom toho bych dával banán/napomenutí i těm borcům, co na naprosto jasného provokatéra reagujou. :wink:
jastud

Příspěvek od jastud »

Osobně mě I love scooter irituje neskonale víc než třeba martina72. U něj se v kupách balastu dají najít alespoň střípky užitečných informací. Navíc to dost možná myslí dobře. Naproti tomu scooter je vůl který chce jen trollit. Zabanoval bych ho bez milosti. Tady není podle mého o čem diskutovat.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“