Teď ale k samotnému problému. Cca před měsícem jsem se rozhodl, že už by si kytara zasloužila trochu péče, kromě občasné výměny strun, péče o hmatník, seřízení apod. Tehdy, když jsem jí měl skoro kompletně rozebranou, jsem narazil na vadu z výroby, o které nevím, co si myslet. Jeden ze dvou šroubů, které drží na místě FloydRose a umožňují nastavit jeho výšku, má špatně zavrtaný závit (na obrázku písmeno E). Je dost nakřivo a neměl bych takový strach, kdyby pod tremolem jeho konec ve skutečnosti nevyčuhoval spolu s několika třískama ze dřeva.
Tenkrát mě to bohužel nanapadlo vyfotit, takže můžu dát fotku jenom v "normálním stavu", ale i tady je dost dobře vidět, jak je šroub pod nepřirozeným úhlem (a přísahám, že tahle zaprášené se to jenom jeví na fotce s bleskem

Plná velikost - http://imageshack.com/a/img812/968/o1b7.jpg
Otázkou tedy je - hrozí v budoucnu nějaké poškození kytary kvůli této vadě? Tremolo jsem do té doby používal celkem aktivně, ale pak jsem se toho začal bát. Napadlo mě, že bych si to opravil, ale ten závit bych tam neměl jak chytit. Samozřejmě by se to vyřešit dalo, ale bylo by to komplikované a i tak by nebylo jisté, že by to drželo správně. Navíc i když nejsem zrovna extrémně nešikovný člověk, sám bych se do toho beztak nepouštěl. Bohužel záruka už vypršela, takže ani reklamovat to nemůžu (pokud bych to vůbec vyreklamoval). Co si o tom myslíte?